Honnan induljak, ha meg akarom találni a nagy folyókon túl ragadt magyar feleinket? Te honnan indulnál?
Figyelt kérdés
Ufa? Perm?2021. okt. 11. 22:28
2/11 anonim válasza:
Onnan indulj, ahol épp vagy, máshonnan nem tudsz :D Hogy milyen irányba, az már más kérdés.
3/11 anonim válasza:
Ufából és Permből se egyszerű elindulni. Oroszországban nem nagyon szeretik a privi utazókat.
4/11 anonim válasza:
Én a helyedben nem arrafelé keresgélnék, inkább a Kaukázustól indulnék "befelé", sokkal érdekesebb dolgokra lehet bukkanni.
5/11 anonim válasza:
Ott se szeretik a privi utazókat, magyarok ott se élnek:)
6/11 anonim válasza:
Jellemzően, akinek ez kérdés, lehetőleg ne induljon el semerre, mert az az optimális eset, ha csak sok megoldhatatlan problémába ütközik. De jellemzően beléje fognak ütközni.
7/11 anonim válasza:
Én Kína és Mongólia területén keresgélnék, ha nem is beszélőket, de feljegyzéseket. Kína egy ősi ország, biztos vagyok abban, hogy rengeteg feljegyzéssel, amelyekből talán meg lehetne találni valamit.
8/11 anonim válasza:
Ha jól tudom, azok Kazahsztánban vannak (madjarok), de már nem magyarul beszélnek.
9/11 Kérdező95 válasza:
Viktor te vagy az?? Nekik is biztosítasz szavazójogot!?
10/11 anonim válasza:
Azt vágod hogy Julianus barát sok száz éve megtalálta az őseinket (szót is értett velük) majd mire visszatért hozzájuk már kiirtották őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!