Mitől annyira jó tálibnak lenni hogy ezért mindenkit hajlandók feláldozni az ottaniak meg megölni saját magukkal együtt?
Hát én mondjuk az odamenetelre értettem meg az ott töltött20évre!
Többet ért nekik fel gyújtani a világot csak hogy hatalmon tartsák magukat meg nyerészkedhessenek! Jó ürügyet találtak hogy elszórják az adóinkat nehogy a civilek járjanak vele jól! Még előbb utóbb feleslegessé váltak volna! Nógrádi is el mondja hogy 15szakértő mondta nekik hogy nem lehet de csak! A politikus eleve nem is ért semmihez csak a hatalomgyakorláshoz semmit nem bíznék rájuk nem hogy az életünket gumiszobában lenne a helyük! Ezt a kivonulást is azért szervezték így hogy el tereljék az emberek figyelmét az itteni dolgokról! Meg az egész 20év arról szólt! Azt viszont nem értem hogy miért a nyugatra van ez ki általánosítva amikor magukat kéne hibáztatniuk ők a politikusok! A többi részét a világnak meg csak ne keverjék bele! Jó lesz ha ki költöznek a a marsra mielőtt az egész világból Afganisztánt csinálnak!
"Nógrádi is el mondja hogy 15szakértő mondta nekik hogy nem lehet de csak!"
Egyébként meg milyen sajtfejűeknek való propaganda duma lehet ez az is birka aki ilyeneket el hisz de azért ő a független szakértő dics fényében tetszeleg ezelőtt a velejéig le korcsosult hulla társadalom előtt! Akiket azért is tenyésztenek hogy mindenki garantáltan el rohadjon így ők legyenek az egyedüli potens emberek akikre az emberek bizalmat szavazhatnak meg akikkel a nyugatnak tárgyalnia kell! Mer azt hiszik ezek hogy itt a nyugat csinálja ilyenre a dolgokat de azon nem töprengenek el hogy amíg ilyenek a vezetőink addig a nyugatnak is az általuk előadott mese meg alkuk alapján kell keresztül vinni a céljaikat! Az meg így olyan amilyenre kisül! Ahogy ezek a tetvek meg szabják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!