Mitől annyira jó tálibnak lenni hogy ezért mindenkit hajlandók feláldozni az ottaniak meg megölni saját magukkal együtt?
40millió embernél meg az kevés ha millióan akarnak csak demokráciát! Azt a pár száz ezer terrorizátort meg simán le tudhatták volna söpörni 20év alatt!
Azért ki vagyok én is akadva Magyarország miatt de hát az itteninek a fele is simán siker volna az ottanihoz képest!
Viszont azt meg nagyon nem értem amit cserébe kapnak az a wikipediában felsoroltak szal általában ha valamire nincs igényed az akkor van ha jobban jársz az ellenkezőjével vagy nem is tudsz róla hogy lehet jobb is!
Attól meg mert elvből el utasítja a coca colát még aligha lehet el hinni hogy ízre ne tetsszen a nagy átlagnak mert az emberi agy egyszerűen így van fel építve hogy jutalmazzon érte! A szent írásba meg biztosan nincs ilyen hogy coca cola szal valami nem stimmel azzal sem hogy azt nem engedi a vallásuk! Nem engedi hogy jól érezzék magukat vagy mi?
“ Az igaz hogy a civil lakosság is ez mellé áll inkább be? Vagy igaz ez egyáltalán?”
Legutóbb azt olvastam, hogy a támogatottságuk a civil lakosság körében kb 10-15%-os lehet, ez nem túl sok..
A kérdésre válaszolva, ha megnézel pár képet róluk hogyan is néznek ki ezek.. Kb mint valami vademberek. Nagyobb részük az egész életét sárkunyhókban meg barlangokban élte le kecskéket terelgetve az afgán hegyvidéken. Se írni se olvasni nem tudnak, agyilag a sötét középkorban vannak. Fogalmuk sincsen róla hogy mi hogy élünk itt Európában, vagy milyen más életük lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!