Mik azok a dolgok amikben szerintetek Puzsér Róbert téved?
Nekem.(előző vagyok telefomról pötyögöm) Nekem róla csak a zenei müsorból mint zsűri maradt meg. "Ezt az ízléstelenséget" De én mást nem tudtam róla és nem is érdekelt. De egy év kb, gyakoriak lettek a róla szóló kérdések és én mindig szidtam...és mindig lepomtoztatok. Aztán szexuálisan kielégült állapotban az ember jobb döntéseket hoz, és ránéztem, mert bizton valamint nem látok jól, ha ennyire véditek őt.
Akkor dobtam hátast ezen az emberen és nagyon szimpatikus lett, amikor meghívták a propaganda tévébe és a programjáról érdeklőttek,. mivel ő is polgármester jelölt volt.. Azt felelte a riporternek, hogy -Boldog Karácsonyt.
Aki utálja ezt a mocsok fidesz, ezeket a patkányokat, az a tesom. Puzsér a tesom.
Az amerikai politikáról inkább hallgasson. Fogalma sincs mi megy odaát.
A polgármesteri programja pedig nem is program volt, hanem egy normális jelöltnél max. egy programrészlet lenne. Oké hogy kevesebb autót, de mi van a többi temérdek problémával amit egy nagyváros esetén meg kell oldani? Na ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!