A jelenlegi demográfiai folyamatok alapján a fehér ember el fog tűnni (kihal, beolvad). A fehér ember eltűnésével a civilizációnak is vége?
Akkor mi van Libériával? Azokat nem nyomták el, sőt még az USA támogatta is őket, mégis legutóbb ha jól emlékszem 1 éve állt a balhé Monroviában...
Én elhiszem, hogy mindenhol lehet találni néhány kivételt, de a többség a meghatározó. Akkor még a ruandai népirtást nem is említettem, ahol milliós nagyságrendben nyírták ki egymást bozótvágó késekkel. Dívik ott a rabszolgaság, a nemi- és egyéb erőszak minden szinten.
Baromság mindezt a fehér emberre fogni. Európában is számtalanszor átrajzolták a határokat, ma mi vagyunk Európa legnagyobb kisebbsége, de azért még így sincs az, mint Afrikában, pedig a kedves balkáni szomszédaink se azok a kiköpött úriemberek.
Nem mi tehetünk róla, ha egyszer az afrikaiak állatok. A fehérek bejövetele előtt ugyanannyi idő állt rendelkezésükre, hogy civilizált szintre küzdjék fel magukat, mint bármely más népnek.
Dögöljenek meg, ne tőlünk követeljenek, én azt mondom. Mert egyelőre csak a nyugati segélyekért sír a legtöbb, érdekes módon összekapcsolva ezt azzal, hogy minden bajunkért minket okoljanak.
Egyébként valószínűbb, hogy mielőtt a fehér ember eltűnne, ők próbálják majd meg elvenni a területeinket erőszakkal.
Egyelőre erre direktben nem sok esélyük van, tekintve az atombomba monopóliumot. A másik módszerük a betelepülés, és ott a szaporodás, majd a helyiek terrorizálása. Ezek ellen már Franciaországban megtették a kezdeti lépéseket. A bevándorló bűnözőket már haza lehet toloncolni, de már arra is van javaslat, hogy az ilyen (akár már ott született) elemeket megfosszák az állampolgárságuktól.
Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy harc nélkül nem fog rendeződni ez a dolog. Minden hatás kivált egy ellenhatást, és minél erőszakosabbak lesznek a bevándorlók, a radikális pártok is annál jobban fognak megerősödni a fogadó országban.
meglehet állítani ezt egyszeruen: AZ OVSZEREK BETILTASAVAL,ami viszont nemfog megtorténni,
azt mondják hogy ezt nemlehet megállítani,a fehér ember populácio eddig csak novekedett,vajon miért állt meg a modern korra? szerintem ezért, a szegényebb államokban meg nincs pénz erre ezért novekednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!