Ha jönne egy olyan radikális mozgalom, amely megfosztaná a nőket a jogaiktól és megpróbálná eltörölni a feminizmust, mennyi esélye lenne? (A kérdés csak elméleti!).
Figyelt kérdés
Ha jönne is ilyen, nézzük ki állna velük szemben:
Akinek ez a munkája: Katonák, Terrorelhárítás, rendőrök, nemzeti gárda.
Az összes nő.
Az összes férfi, akinek barátnője, felesége vagy lánya van.
Ezek alapján elég rövid polgárháború lenne..
De kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is, ti hogy látjátok ezt a dolgot? Mennyi esélye lenne egy ilyen mozgalomnak?
2021. júl. 4. 11:31
11/13 anonim válasza:
#9 Nem hinném. A nők is képesek olyan brutális erőszakra, mint a férfiak. Nem egy esetet ismertem személyesen, ahol a nő verte a férfit.
12/13 anonim válasza:
Létezik ilyen mozgalom, iszlámnak hívják, szerintem esélyeik kb. mint a germánoknak egykor.
13/13 anonim válasza:
Nem kell jönnie mert már van, a talibánok pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!