Igaz az, hogy az angol népírtásokhoz Németország csak a II.VH alatt zárkózott fel? (rövid VIDEÓ)
A Brit Birodalom a világ egyik legkegyetlenebb birodalma volt, ilyen mezőnyben versenyezik keményen mint a szovjetek, nácik, Dzsingisz mongoljai és a Hunok...... Ahogy az angol mondaná (not a nice team)
A Britek szeretnek mindenkit erkölcsileg kioktatni ma is és a múltban is.
De most most lássunk egy rövid bemutatót a Brit versenyző fantasztikus "teljesítményéből"
https://www.youtube.com/watch?v=5mMqidcLbwA
Tudjuk, hogy a troll sok ember szótárában pusztán annyit jelent: hogy más a véleménye valamivel kapcsolatban.
Nekem nincs gondom, ha a másik vélemény mögött érvek vannak, és nem csak puszta érzelmek kifejezése.
Itt pl: azt állítja hogy nem voltak ismeretesek az emberi jogok a 19.században. Ezt aonban jogtörténeti szempontból könnyű cáfolni. Csakhogy a korabli angolok túlnyomó többségét ez nem érdekelte. Sőt ahogy a videóból kiderl, még a II.VH borzalmai után sem.
Az un. gyarmati mentalitást nem szeretem, mert nem csak nevetséges, de lealacsonyító is arra a személyre nézve aki ezt tanusítja.
"Nekem nincs gondom, ha a másik vélemény mögött érvek vannak, és nem csak puszta érzelmek kifejezése."
No hat akkor ezt a gondot felfedezhetned vegre magadban is. Tegy egy probat, nem lesz nehez, ordit rolad.
"De az ilyenek miatt sosem sikerül :("
Azért nem sikerül, mert te magad vagy a proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!