Ha Amerikát 1492-ben fedezték fel, akkor hogy lehet, hogy már találtak ott embereket?
Engem csak az érdekelne, hogy kinek az érdeke az, hogy ennyire hülye kérdések kerüljenek be a tudományos fórumra, és aztán itt is maradjanak?
Vagyis az üzemeltetők miért vállalják azt a kockázatot, hogy nevetséges, értéktelen valami lesz az, amit üzemeltetnek, ahova értelmes embernek nem érdemes idejönni, ha kérdése van?
A kategóriák azért vannak, hogy a kérdések a helyükre kerüljenek.
Közmegegyezés szerint a tudománygyalázó kérdéseket itt nem törlik, hanem a helyük az ezotéria kategória.
Ezt kellene betartani, de nagyon sok embernek még ez sem sikerül.
Vagy szándékosan kerül ide a kérdés, mert itt nagyobb forgalmat okoz.
Csak a következményekkel nem számolnak, amit írtam.
10es ez a solutrean hipotézis amire nincsenek meggyőző bizonyitékok. A genetika része már csak azert se lehet igaz, mert a korabbeli európaiak nem ősei a maiaknak, illetve csak kis mértékben. A 15% erős túlzás szerintem és ne feledjük, hogy már a vikingek is jártak ott. Illetve nagyon sok indián identitásuba több a fehér vér mint az indian. Senki se tudja kik voltak a pár évszázaddal korábbi ősei. Kolombusz óta jelentős keveredés lehetett, főleg a keleti parton. Afroamerikaiakkal is ez a helyzett. Több a kevert köztük mint a tiszta néger.
Ugyanakkor amerikaban vannak olyan lelletek, amik valoszinusitik hogy a történelme komplexebb lehetett mint egy egyszeri bevándorlás. Kenewicki ember és más hasonló leletek.
Már nem azért de szerintem ő is tudja erre a választ. Már egy ideje trollkodik itt.
Akik még nem látták, azoknak üzenem: már olyan dolgokkal is próbálta megdönteni az emberiség tudományos eredményeit, hogy a hó fehér, de ha elolvad (víz) átlátszó lesz. Meg hogy a héliumos lufi felfelé száll, miért esik le a héliummal töltött fém gázpalack.
Sakk-matt tudomány!
#17 Lehetséges, sajnos tényleg nem emlékszem már rá, csak nagy vonalakban, egy kisebb viharba is kerültek, ahogy emlékszem, de nagyon érdekes film volt, gyakorlatilag az egész utat láthattuk részletekben, lehet már negyven, vagy ötven éve, de pont azt akarta bizonyítani, hogy az egyiptomiak eljutottak az amerikai földrészre. Valamilyen elmélete volt, hogy ott milyen hatása volt ennek, talán a piramisokkal kapcsolatban.
Megpróbálom megkeresni a neten ha fent van a film.
Egyenlőre ezt találtam, pedig volt magyar szinkronnal is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!