Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Feladnád egy vágyadat, ha...

Feladnád egy vágyadat, ha tudod hogy valaki szenvedésén keresztül valósítható meg?

Figyelt kérdés
Mindenki értse most ezt ahogy tetszik. Tegyen hozzá mindenki maga példákat. Döntse el mindenki maga, hol kezdődik a szenvedés, vagy mit jelent az hogy vágy, vagy honnan ered az.

#szabadság #vágyakozás #hatalom #Hatalom nélküliség
2021. máj. 29. 18:25
A kérdező szavazást indított:
Akkor is feladnám, ha semmilyen más utat nem találnék a vágyam megvalósítására. A legkisebb mértékben sem szeretném bárki szabadságát befolyásolni
A vágyaim megvalósítása a cél a földön, itt ott egy kis összezörrenés, szabadságelvétel belefér oda vissza
Más (Aki erre szavaz kérem fejtse ki)
22 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy ki szenved (rossz ember-e), mennyire szenved, és mekkora vágy.

Általában feladnám, de ezeket azért mérlegelném előtte.

2021. máj. 29. 18:39
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Tipikus megvalaszolhatatlan kerdes, a konkret 'vagyak' es 'szenvedes' meg a korulmenyek meghatarozasa nelkul teljesen ertelmetlen beszelni rola.

Megprobalom megvilagitani miert:

- Kiugranal egy repulobol ejtoernyo nelkul, ha a csaladod kap 50 milliot, itt van nalam a penz, most azonnal oda is adom nekik ha kiugrasz.

- Nyilvan nem, hulye vagy?

- Jo, ezt az 50 millat buktad, amugy a gep itt all a foldon mert nincs benne motor se. Hahahahaha, luzer.

2021. máj. 29. 18:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem adnám fel.

Ehhez persze az is hozzá tartozik, hogy nekem az a vágyam, hogy az egész világon segítsek, hogy megszüntessem az éhezést, a háborúkat, tudjak tenni a környezetvédelemért. Egyszerűen jobbá akarom tenni a világot. Ha valaki emiatt szenvedne, akkor az esetleg olyan ember lenne, aki meg is érdemli. Másrészt, ha 1 ember életét néznénk a világhoz mérten, akkor is megéri.

Nekem tényleg ez a legnagyobb álmom, de ez soha nem fog megvalósulni.

Ha kicsiben is gondolkoznék, akkor is rengeteg pénzbe kerülne, hogy pl a lakhelyem 50 kilóméteres körzetébe segítsek minden szegény emberen, adjak mindenkinek lehetőséget egy jobb életre. Megtisztítani a környező erdőket, utcákat, elhagyatott területeket. Az omladozó házakat felvásárolni, a törmelékeket elszámítani, fákkal beültetni a kert részt és ha úgy adódna esetleg később, akkor egy fiatal párnak aki épitkezne felajánlani. Valamint munkahelyet teremteni, hogy aki nem tudott eddig elhelyezkedni sehol, annak is adjak legalább egy minimális lehetőséget.

Tényleg rengeteg pénzbe lenne az álmom, még többe, mint amennyit Orbán stadionokra, meg krumpli kutatásra költ. De abból az összegből amit elszór legalább az országban meg lehetne valósítani az álmom. De ő csak a családját gazdagítja és a haverjait, meg értelmetlen dolgokra költi a pénzünket.

Nekem őszintén ezért is fáj ennyire ez az egész Orbánféle politika.

2021. máj. 29. 18:49
 4/15 A kérdező kommentje:

A szavazás eredménye nagyon fog érdekelni..kíváncsiság..de egy kis kérésem lenne..

Azt szeretném kérni, aki #2-vel egyetért, tehát a kérdést megválaszolhatatlannak tartja, a kettes válaszlehetőségre nyomjon a "szavazásban".

Az oka hogy szerintem amikor a döntésünket feltételhez kötjük, csak felmentést próbálunk találni, és szeretném ha a szavazás ilyen tekintetben adna képet, akkor is ha az okfejtésem helytelen. Köszönöm

2021. máj. 29. 19:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
'Azt szeretném kérni, aki #2-vel egyetért, tehát a kérdést megválaszolhatatlannak tartja, a kettes válaszlehetőségre nyomjon a "szavazásban".' - ez kerlek a szavazas teljes meghamisitasa.
2021. máj. 29. 19:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A korulmenyek bizony igenis fontosak: ha nekem az a vagyam, hogy eletben maradjak, es valaki ezt machetevel ramrontva akarja megakadalyozni, nyilvan vedekezni fogok akar annak aran is, hogy azt a machetet az o gyomraba allitsam bele es nem igazan erdekel a szenvedese. Ha ugyanez a vagyam, de egy elmebeteg azt mondja hogy eletben hagy, ha cserebe megolheti valamelyik csaladtagomat, kisse mas megvilagitasba kerul a dolog.
2021. máj. 29. 19:24
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen lehet h meghamisítas de igy szeretném 1 hétig, majd azután szavazhat újra..még egy kérés..vegyük ki belőle azokat az eseteket amikor a saját életünk múlik rajta, az tul sokat komplikal. Így szeretném. Ez egy ilyen sajátos bolondos szavazás. 1 hétig csak ha megengeded. Tehát szerinted az élet nem lehetséges úgy mint a szavazás egyes válasza szerint?
2021. máj. 29. 19:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Feladtam. Mindenki szenvedett az én vágyamtól, örömömtől, csak én voltam boldog. Most mindenki boldog, csak én szenvedek. Nem írom le, h mi volt az, de semmi extrém.
2021. máj. 29. 20:05
 9/15 A kérdező kommentje:
#8 Lehet hogy van megoldás, hogy senki ne szenvedjen?
2021. máj. 29. 20:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szavazas, ez a te velemenyedet szajkozok gyujtogetese valamifele ostoba onigazolas vegett.
2021. máj. 29. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!