Magyar tőszavak listája elérhető valahol?
Figyelt kérdés
Ismer valaki olyan weboldalt, ahonnan kellően sok (500+, de inkább 1000+) magyar tőszó - a leggyakoribbak értelemszerűen - letölthető? Azaz nem ragozott, képzőktől és igekötőktől mentes szavak listájára lenne szükségem. Sajnos, amiket találtam, ott ragozott alakok is vannak, ráadásul szinte mind hibás (tartalmaznak rövidítéseket, [cm,] [pl.] vagy a ragokat külön [t], [bb], [ig])... Az is jó, ha egy weboldalról ki lehet másolni, de letölthető txt, doc, pdf fájl is tökéletes lenne. Előre is köszönöm!2021. ápr. 13. 12:05
1/1 anonim válasza:
Szerintem a keresőháló jó lesz (kattintottam pár betűre, tőszavaknak tűnnek):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!