Amerikában hogyha nagyobb az átlag élet színvonal mint itt hogy lehet hogy rosszabb állapotba van a társadalom?
9-es vagyok:
“Mit szeretnél ki fejezni hogy mind az amit a tv be láttunk meg sem történt?”
Nem egészen, mindig van valamilyen valóság alap, de elég rendesen kiforgatva.
Amerikának és azon belül USA-nak is vannak problémái, ahogy minden más országnak is. Ráadásul az USA nem olyan, mint például Magyarország. A külömböző államok majdnem olyanok, mintha külön országok lennének nagyon külömböző törvényekkel. Nálunk is meglehetne csinálni, hogy Románia legalját benutatják, mint az Európai Unió.
“Vagy hogy egy ilyen film véletlenül készül el? Vagy egész egyszerűen rossz gonosz ártó szándékkal?“
Azért, mert van rá kereslet. Ezek hatásvadász filmek. Az emberek szeretnék megbotránkozni, illetve más népeket lenézni.
Tehát az egész kérdésem az USA lejáratását célozta a forrásmegjelöléseimmel együtt. És nem meg érdeklődni és meg érteni igyekszem a dolgokat mer a kérdésem nem igaz de van valóság alapja csak hatásvadász célzattal tettem fel. Mer az Usának a pozitívumait meg nem ismerjük mer nem ezen a bolygón lakunk. A film meg a Skid Rowi nyomornegyedről szól meg arról hogy arról ismertük meg az Usát hogy az emberek helyzete mindig olyan volt mint abban a filmben. Sőt Európa nyomor negyedeit egyenesen el akarjuk tusolni mer mi európaiak vagyunk azok meg USA. Mer ez a film ez kifejezetten az USA legalját igyekezett be mutatni hatás vadász céllal. Mer igény volt rá! Én is éppen ezt teszem! Ja és amúgy meg mi szülte meg az igényt? Há mer utáljuk az Egyesült Államokat! És sokan akarnak ártani neki! A kérdéshez vissza térve ami a társadalom állapotára vonatkozik itt kelet Europa az világhatalom és a boltokban félni kell mer fegyveres rablásokra kell számítani és épp fel gyújtani készülünk az országot. A film készítőit fajgyűlölet motiválta. Vagy az ara való igényünk.
Egyébként egy másik kérdésben kaptam olyan kommentet hogy fehér gyűlölet van most be idézem neked:
Mennyivel rosszabb az usában a helyzet a 2010 előtti körülményekhez képest? Sima munkavállalás, adók, rezsi, benzin árak közlekedés, megélhetés,Saját vállalkozás,Emberek viszonya egymáshoz, segítőkészsége megbízhatósága,közhangulat,lehetőségek?
Figyelt kérdés
Meg ami még számít csak nem írtam le.
márc. 26. 12:41
Kérdés kiemelése
1/2 anonim válasza:
Sokkal, most a covid miatt csomo embert kirugtak. A bunozesi adatok romlanak, a fekete ellenesseg javaban dul, sztem ha nem muszaj ne tervezz oda menni
márc. 26. 12:54
Privát üzenet
2/2 anonim válasza:
"Sokkal, most a covid miatt csomo embert kirugtak."---ráadásul rengetegen felmondanak, mert a covid miatti segély magasabb az alap fizetéseknél. Ezt ellensúlyozandó 1500 dollárig adómentes vagy és a segélyt is kifizetik, de 1500 dollár +1 centes fizetés esetén már nem kapsz segélyt!
"A bunozesi adatok romlanak"---ezt ellensúlyozandó a 700 dollár alatti erőszakmentes bűncselekményeket pl. lopás, zsebelés, stb. nem büntetik és javultak a statisztikák, de sok drogéria ezért bezárt.
"a fekete ellenesseg javaban dul"---ez kamu, fehér és kínai ellenesség van, a kínaiak -50 ponttal indulnak a felvételin, a feketéknek a bőrszínére +260 pontot adnak az elérhető maximális 1600-ból, fehéreknek meg nincs se + sem pedig - pont.
A fekete bűnözök enyhébb ítéletet kapnak, magasabb ösztöndíjakat és több támogatást!
A fehéreket lenézik, gyűlölik, főleg a férfiakat és a megkérdezett fehér nők 62%-a nem akar teljes egészében fehér gyereket szülni. Sok helyre a fehérek nem mehetnek be, szegregálva vannak.
Fehérként nem kapnak vízumot az emberek, a cigányokat meg nem fogadják, nincs esélyed kimenni sem és a kör bezárult!
Nézzél:
investmen joy
following keenan
justin rhodes
meet kevin
Bármi is az igazság ezek mindenképpen a társadalom jó állapotát fejezik ki! Pedig még az EU átlag élet színvonala sincs meg kelet Európában! Az EU átlag meg el marad az USA életszínvonalától. Ere keresem a választ hogy mért van még is jobb állapotban a társadalmunk? De még ha nem is volna jobb állapotban azért nem hiszem hogy egy lapon említhetők volnánk velük.
Nem mintha büszke volnék a magyar vagy kelet európai társadalmak állapotára hogy tisztázzuk nem vagyok meg győződve arról hogy jobb a társadalmunk állapota de kezdem el hinni! A biztonság kedvé ért azért le írom hogy a filmnek köze nincs ahhoz amivel ironizáltam! Egy átlag közép osztálybeli életét mutatja be akinek esélye nincs hogy meg valósítsa magát pedig nyilván nem a megélhetésért akar élni! A legkevésbé sem hatás vadász! A beszélgetések még jobbak benne mint a cselekmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!