Milyen fajta pszichológiai tesztek vannak amik során meg lehet ismerni egy személyt?
Értem úgyis a kérdésemet ,hogy pl valaki megmondja mi kedvenc színe és akkor már a szín jelentéséből bizonyos dolgokat megtudunk az adott személyről.
Vagy milyen fajta stílusa van és egyéb hasonló dolgok
Hát hogy ez mennyire placebo vagy sem, mert én saját magamon igaznak éreztem:
Mi a kedvenc állatod? 3 nyomós/ komoly érvet kell mondani, hogy miért
-> megmutatja mit vársz el a párodtól, milyen kapcsolatra vágysz.
(pl. én a kutyát mondtam, mert azzal, együtt lehet dolgozni, feltétlenül szeret, és mindig megnevettet)
Kedvenc színed + 3 nyomós érv
-> ezt gondolod magadról.
A kedvenc "vízformád" + 3 nyomós érv, hogy miért. Vízforma alatt bármilyen előfordulási alakját értjük a víznek. pl vihar, tó, vízesés, jég, pára stb.
-> ilyen számodra a szex, ilyen szexre vágysz.
Nem tudom min alapszik és mennyire városi legenda, de gondolom ilyesmit keresel :)
Ilyenek azért nem igazán léteznek szerintem. A kedvenc színnek, stílusnak és ehez hasonló dolgoknak kétlem, hogy lenne egyetemes magyarázata, így aztán a személységről se árulnak el sokat.
Ha valakit a 0-ról szeretnél jobban megismerni és nyitottak vagytok komoly témákról is beszélgetni, akkor az interneten terjed egy 36 kérdésecsokor, ami úgy van felépítve, hogy valami kötődést indítson a két fél között, ha őszintén megnyílnak egymásnak. Szerelemről írnak a cikkben, de barátokkal is simán meg lehet csinálni, két-három emberrel már én is végigmentem rajtuk az évek során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!