Sorozat (bármilyen fajta jöhet, kdrama, akár anime is) /film ahol a főszereplőnek ilyesmi munkája van...?👇
A provokátor(pszichológus)
Doktor House (orvos)
Az igazság terhe(ügyvéd)
Orvosos sorozatok
House
Grace klinika
Chicago med
Vészhelyzet
Hidegsebész
Kés alatt
Ügyvédes
The good fight
The good wife
Suits
Law & order sorozatok
Boston legal
Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?
Damages
Shark
Újságírós
House of cards
Press
Híradósok
Pszichológusos
Terápia
Hazudj ha tudsz
Hannibál
Mentalista
Ha k-drama is jöhet, akkor van pár javaslatom, bár nem írtad, miket láttál eddig, ezért bocsi, ha olyat mondok, ami számodra nem lesz újdonság.
Orvososból mindenképp Good Doctor-t tudnám javasolni, amiből az amerikaiak is készítettek saját változatot The Good Doctor címmel, amit nálunk az RTL Doctor Murphy címen vetített.
Ezt csak ajánlani tudom, ha még nem láttad, mindenképp nézd meg, főleg a koreai változatot.
Ezen kívül a Doctor John az, ami szerintem jó, legalábbis az eleje nagyon érdekes, az eutanázia kérdéskörét járja végig a sorozat, sajnos a végét sikerült nagyon elrontani, de az eleje miatt érdemes megnézni szerintem.
Ügyész-ügyvédes k-dramákból ezek jók:
Suspicious Partner
While you were sleeping
I hear your voice
Az utóbbi kettőben van egy icipici fantasy szál is, de ez abszolút nem zavaró, mert a bírósági részeken van a hangsúly.
A Pinocchio meg riporterekről szól, és nagyon érdekes kérdést jár körül, ez az egyik kedvencem.
Ezek szerintem tetszenek majd
Kdrama:
•memorist (ez nyomozókról szól de nagyon érdekes)
•szerelmes válóperes ügyvédek (az angol címét nem tudom)
•lawless lawyer (ez ügyvédes)
•miss hamurabbi (ez bírókról szól)
•dr. Stranger (orvosos)
•az én sellőm (riporteres az angol címét nem tudom)
•love in trouble (ügyvédes)
Örülök ha tudtam segíteni ha szeretnél más témás kdramakat tudok még írni.
•Lost memory (ebben igazából van egy kis pszhihológia de ez is nyomozós de ha a kriminálpszihológia megfelel akkor ajánlom igazából nagyon érdekes na jó nem spoylerezek ha érdekel nézd meg)
•my roomate is detective (ebbe a fickó tanult pszichológiát és a rendőrség felkéri a segítségét hogy segítsen a nyomozásokban most nézem és nekem nagyon tetszik)
Ó tudok mégegyet
Madame antonie (ez pszichológiás)
Szia!
Akurako-san no ashimoto ni wa shitai ga umatteiru(anime)
Szerintem ez egy izgalmas anime és megér egy próbát.(:
Orvosos kdrama:
•Doctor stranger
•Doctor john (+van benne egy ügyész is)
Ügyvédes kdrama
•Class of lies (vagy mr temporary néven van fenn) nagyon tudom ajánlani szuper kis sori, és nem kiszámítható
•Partners for justice (a főszereplő ügyész, illetve egy boncolóorvos + a második évadban egy orvos, aki alakítja hihetetlenül jól játsza a szerepét)
Pszichiáter:
•Kill me heal me (elég mókás sori,de van benne dráma is bőven)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!