Létezett Dzsungária mint állítólagos magyar őshaza, vagy kamu az egész ?
Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 16:15
1/4 anonim válasza:
Persze, még film is készült róla Made in Dzsungária címmel.
3/4 hollófernyiges válasza:
Dzsungária ma is létezik, mint tájegység, de nem annyira magyar, mint kazah őshaza.
4/4 A kérdező kommentje:
Bocs lehet nem pontosan fogalmaztam, azt tudom, hogy földrajzilag létezik, de elméletileg egy török-kínai keverék nép élt ott akiket a kínaiak majdnem teljesen kiírtottak, és ma kínaiak lakják azt a területet. Szóval nem tudom miért hozzák összefüggésbe a magyar Őshazával. Eddig úgy tudtam az Őshaza az Ural lábánál volt a mai Cseljabinszk környékén, de nem nagyon lehet ott kutatni mert a kedves oroszok ott is csináltak egy Csernobilhoz hasonló katasztrófát (Majak) és sugárzik minden.
2021. márc. 8. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!