Joseph Goebbels és felesége hogy volt képes megmérgezni
mind a hat gyermekét?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy nagy nácik voltak, de mi vezethet rá egy szülőt, hogy megölje az összes gyermekét? Akkor már egyértelmű volt, hogy Németország elveszíti a háborút, ha féltek a felelősségre vonásuktól, miért nem csak magukat nyírták ki? A szövetségesek nagy valószínűséggel nem bántották volna a gyermekeket, akár megélhették volna a boldog felnőtt kort is.
Vagy a nácizmus követői mind olyan őrültek voltak, hogy még az alapvető emberi érzéseiket is megvetették?
"A szövetségesek nagy valószínűséggel nem bántották volna a gyermekeket, akár megélhették volna a boldog felnőtt kort is."
Vagy mégis, hogyha megtudták volna, hogy kiknek a gyerekeik.
2021. márc. 6. 19:57
2/11 anonim válasza:
A náci propagandának az volt az alapja, hogy az embertelenül gonosz zsidók irányítják az ellenségeiket. TE lehet azt gondolod hogy a szövetségesek nem bántották volna a gyerekeiket. De egy hithű náci nyilván ennek az ellenkezőjét gondolta.
2021. márc. 6. 19:59
3/11 A kérdező kommentje:
Most, hogy belegondolok ezzel nincs egyedül. Nem egyszer olvastam a hírekben, hogy az szülő megölte a saját gyermekét, majd öngyilkos lett. Ahogy Goebelsnél, úgy ezeknél az eseteknél sem tudom megérteni azt, hogy mi vezethet erre egy szülőt.
2021. márc. 6. 20:07
4/11 anonim válasza:
Az ilyen szülők abban a (tév)hitben élnek, hogy nélkülük a gyerek képtelen élni, ezért kvázi szeretetből ölik meg őket, hogy ne kelljen szenvedniük.
2021. márc. 6. 20:14
5/11 anonim válasza:
A propaganda mellett a személyes visszaemlékezésekből kiderül, hogy a szovjet horda senkit és semmit nem kímélt. Én úgy vélem, ott és akkor jó ötlet volt, hogy nem élve várták be őket.
2021. márc. 6. 20:23
6/11 anonim válasza:
"Szovjet horda" Ja, Hitler főhadiszállását valószínűleg a horda fogja először megtisztítani, véletlenül sem célzottan odaérő, magasabb rangú katonák.
Tökéletes ötlet a gyerekeid szájába ciánkapszulát nyomni erőszakkal,
a bizonytalan, de nem kilátástalan jövő helyett a fájdalmas biztos halált adni nekik, amikor nem is kérték,
én is ezt csinálom hétköznaponként.
2021. márc. 6. 20:30
7/11 anonim válasza:
Annyira elvakultak voltak a nácik,hogy még a kutyákat is megmérgezték.
2021. márc. 6. 21:19
8/11 anonim válasza:
Valamelyikük, vagy Goebbels, vagy a felesége hagyott hátra búcsúlevelet, amiben megindokolja, miért végez a gyerekekkel is, már nem emlékszem a pontos szavakra, de olyasmit írt, hogy nem akarja, hogy egy borzalmas világban a zsidók rabszolgái legyenek a gyermekeik, ilyen sorsot még a kutyájának sem engedhet, mert az mindennél rosszabb.
2021. márc. 6. 21:58
9/11 anonim válasza:
Te mit csináltál ha egy állatias barbár sátáni sereg nyomulna feléd,és nincs menekvés?
2021. márc. 6. 22:30
10/11 tsirche válasza:
2 dologgal tisztában voltak:
-nem szövetséges, hanem szovjet kézre fognak kerülni
-tudták, hogy ami a német tisztekre (és hozzátartozóikra) vár annál a halál ezerszer kegyesebb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!