Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Melyik országban élnek a...

Melyik országban élnek a legintelligensebb emberek?

Figyelt kérdés

2021. jan. 5. 16:08
1 2 3 4
 21/31 Wadmalac ***** válasza:

"az ittmaradók közt jelentősen több a 100-as IQ alatti."

Nem tudom, ha az országátlag 98 igaz, valószínűleg vagy annyi, mint a feletti, vagy extrém hülyéből vagy zseniből kevés van. :D

Sajnos nem tudom, hogy akit én tömegesen hülyének látok, az a 100-as-e vagy az alatti. :D

2021. jan. 6. 13:22
 22/31 anonim ***** válasza:
77%
100 zaz átlag. ahhoz mérnek, de a 100hoz szükséges tudás egyre kevesebb, amellett pedig az iq teszteket az angolszászok találták ki felvételiztetési céllal.
2021. jan. 6. 13:49
 23/31 anonim ***** válasza:
34%

"attól, hogy valamit valahol lepublikáltak, még nem lesz megbízható vagy hiteles"

Nem azért írtam, de ez kontextusból ki is derült.

A #11 hozzászólás azt írta, hogy szerinte régi térkép, ezért megmondtam, hogy milyen adatokból dolgoztak.

De örülök, hogy sikerült értelmezni, amit írtam. Így már én is egyetértek, hogy a magyaroknak a 98-as az mostanra már túl magas érték lenne.

2021. jan. 7. 04:44
 24/31 anonim ***** válasza:

23 "A #11 hozzászólás azt írta, hogy szerinte régi térkép, ezért megmondtam, hogy milyen adatokból dolgoztak.

De örülök, hogy sikerült értelmezni, amit írtam. Így már én is egyetértek, hogy a magyaroknak a 98-as az mostanra már túl magas érték lenne."

az a térkép figyelmet sem érdemelt volna, nem hogy értekezést arról, hogy a cirka kétszáz országból húsznál mondjuk reális-e az érték vagy sem.

a saját tévedésed beismerése helyett mások lejáratásával próbálkozni elég gáz dolog.

2021. jan. 7. 10:42
 25/31 Kései Sirató ***** válasza:
Én a kérdésedet olvasva egyből Japánra gondoltam.
2021. jan. 7. 13:00
 26/31 A kérdező kommentje:
#25 Valaki linkelt egy IQ térképet, ott is az élbolyban van Japán, illetve a távol keleti országok.
2021. jan. 7. 13:10
 27/31 anonim ***** válasza:
34%

"az a térkép figyelmet sem érdemelt volna, nem hogy értekezést arról, hogy a cirka kétszáz országból húsznál mondjuk reális-e az érték vagy sem."

De, figyemet érdemelt volna, mivel a kérdés is erről szól, és ez pont az egyik gyakori adat, amire hivatkozni szoktak.

Persze van pár másik is, de azok nem ilyen népszerűek, mint amit belinkeltem korábban:

[link]

[link]

"a saját tévedésed beismerése helyett mások lejáratásával próbálkozni elég gáz dolog."

Jah, véletlenül sem te terelsz, mert hülyeséget írtál. Azárt kötöttél bele, hogy évszámot írtam, mert azt hitted, hogy ezzel legitimálom a térképet, miközben arra reagáltam, hogy mikori.

Szánalmas...

2021. jan. 8. 00:30
 28/31 anonim ***** válasza:

#27 "De, figyemet érdemelt volna, mivel a kérdés is erről szól, és ez pont az egyik gyakori adat, amire hivatkozni szoktak."

mert felkapják a forbes életstílus rovatának újságírói, meg a többi, minden színesre ugró online kontentgyártó. miközben a szakmai kritika a keresztvizet is leszedte arról az adatsorról.

2021. jan. 8. 00:38
 29/31 anonim ***** válasza:
34%

"miközben a szakmai kritika a keresztvizet is leszedte arról az adatsorról."

És pont ezért került szóba az adatsor realitása, ami igenis lehet reális.

Az, hogy kritikát kapott az nem azt jelenti, hogy garantáltam hazugság. Arról nem beszélve, hogy egyetlen egy forrást sem hozott senki, hogy mit és miért kritizáltak. Így ezek a kijelentések annyira sem igazak, mint 1-1 ilyen cikk, mert egy médium esetében legalább egy minimális szűrú van, míg itt bárki leírhat bármilyen hülyeséget.

2021. jan. 8. 01:08
 30/31 Kései Sirató ***** válasza:

Ugyanakkor a legperverzebbek is a japánok.

Most elgondolkodtam azon, hogy milyen összefüggés lehet intelligencia és szexualitás között.. Szerintetek?

2021. jan. 8. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!