A leggazdagabb embereket vonzza a Sátánizmus és gyermekáldozat?
"Ezzel csak annyi a bibi, hogy a videofelvételek alapján pont, hogy a rituálék megtörténnek"
Amúgy mi a bizonyíték, biztosíték, hogy nem csak egy troll kamuvideó, mint az út szélén az aggregátorához benzint kuncsorgó teslás?
Neked csak az lenne bizonyíték 21-es, ha téged áldoznának fel a szertartáson. 🙂
Nagyon élvezem az emberek naivitását, és ennél sokkal rosszabb dolgok is történnek.
"Neked csak az lenne bizonyíték 21-es, ha téged áldoznának fel a szertartáson. 🙂"
Kicsit gondolkodjál már. Van állítólag egy videó, amin valakik kántálnak egy bagolyszobor előtt, fura hangon.
Akinek ez bizonyíték arra, hogy emberáldozatos sátánista rituálék folynak, az simán hülye.
Ettől függetlenül lehet, hogy vannak, de nem EZ a bizonyítéka.
Én csak azt mondom, ne együnk már meg minden közösségi médiás fost.
"ennél sokkal rosszabb dolgok is történnek"
Történnek. Nem kevés. Például a szerb-horvát háború alatt történtek olyan dolgok, hogy jobb bele sem gondolni.
Csak azokra nem egy fene tudja milyen származású bagolyra kántálás a bizonyíték.
23
Figyelembe véve milyen szörnyű összeesküvésekről bizonyosodott be, hogy igazak, szerintem jobban tenné az ember ha ezeket komolyan venné. Nem mondom, hogy tényként kezeljen mindent ami felrebben, de legalábbis vegye komolyan, tartsa valószínűnek. A Tuskegee titkos szifilisz kísérlet majdnem 30 évig volt titokban tartva mielőtt végül kiszivárgott. Az is bizonyítja, hogy nagyon hosszú ideig titokban lehet ilyesmiket tartani.
“Kicsit gondolkodjál már. Van állítólag egy videó, amin valakik kántálnak egy bagolyszobor előtt, fura hangon.“
De miért titkos? Szerinted én és a havereim szervezhetnénk ilyen titkos összejöveteleket, anélkül, hogy a hatóságok figyelmét magunkra terelnénk? Akkor a gazdagok rendezvényeivel ez miért nem történik meg, titkossága, kívülállók távoltartása miért államilag szavatolt? Mert a hatóságok biztosítják a rendezvény biztonságát.
Ugyanakkor már elég sok info kiszivárgott a titkos pedofil körökről amelyben benne van az elit. Például ott van a Jeffrey Epstein akit el kellett tenni láb alól mert túl sokat, többek között Bill Clintont is látta fiatal lányokkal. És gyakran nem csak nem erőszakról lehet hallani, hanem kínzásokról, gyilkosságokról. Anneke Lucas elég részletesen beszámolt ezekről. A világ legbefolyásosabb emberei molesztálták őt és majdnem megölte egyikük akinek a gyerekgyilkosság volt a mániája.
"Történnek. Nem kevés. Például a szerb-horvát háború alatt történtek olyan dolgok, hogy jobb bele sem gondolni."
Te milyen helyeken jártál, mit láthatták?!? Mert ugye ha csak olvastál róla, az nem bizonyíték.
Én a fogorvosra gondoltam, na az tud szörnyű lenni...🙄
"Mert ugye ha csak olvastál róla, az nem bizonyíték."
Te kimérted személyesen a fény sebességét? Akkor nem igaz.
Ez nem így működik.
Állatira nem mindegy, mi az információd forrása, az milyen szinten hiteles.
Mi volt a kérdés következtetése?
Hogy a gazdagok között sok, több sátánista van, mint a szegények közt és hogy ez a gazdagság miatt van, vagy a gazdagság oka a sátánistára hajló gondolkodás.
Akinek erre megerősítő bizonyíték egy, ismétlem, nem hiteles forrású videó egy bagolyszoborra kántáló csoportól, az tipikus konteó-beteg.
27
A példát is odaírtam. Olvasd el kérlek!
28
"Akinek erre megerősítő bizonyíték egy, ismétlem, nem hiteles forrású videó egy bagolyszoborra kántáló csoportól, az tipikus konteó-beteg."
De ha titkosak ezek a rituálék, belátod, hogy elég nehéz olyan bizonyítékokat szerezni amilyent te szeretnél?
Az egésznek úgy kellene kezdődnie, hogy mivel vannak gyanús, titkos összejövetelek, azokat megvizsgálni, nyilvánosságra hozni mik zajlanak ott, illetve ha valóban törvénybe ütköző dolgok mennek végbe, akkor szépen eljárást indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!