GallitsGáborCsaba kérdése:

Meglehet tudni az emberi rasszjegyeket anélkül,hogy annak bármi köze lenne az iskolához vagy a munkához?

Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 02:39
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Pl a bőrszín látszik.

Aztán még is lehet kérdezni.

Továbbá lehet DNS vizsgálatot is végezni.

Ha valakinek nincs köze a munkához... Nos! Mindneki tudja mi van a "..." után.

2021. jan. 5. 02:53
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Bizonyos jegyek jól látszanak pl bőrszín. De a kínaiak mandula szeme is elég egyértelmű. Más jegyeket csak szakértők ismernek fel. De a beszéd, használt kifejezések, gesztusok, szokások is árulkodóak. Egy walesi irodalomtanár pl nem szívja az orrát, és semmit sem tud a színesfémek felvásárlásáról.:)
2021. jan. 5. 06:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is le lesz mindneki pontozva, ha még tud különböztetni a egy kutyát a macskától, mert rasszista?

Igenis a bőrszín jól látható különbség nem kell hozzá iskola.

Amúgy a kérdés erősen értelmetlen. Magyarázd már el, hogy mire akarsz kilyukadni, visszaigazolás kell?

Nagyon jó tanulmányok vannak holland felsőoktatásból!

A legrosszabbul teljesítők a kisebbségi nők és a kisebbségi férfiak voltak. A legjobban az európid férfiak teljesítettek. Csináltak egy programot, ami jövőképet erősített meg, illetve hozott létre. Két fő kategória volt, amit el szeretnél érni és amit nem. Mindegyikre leírták, mit kell tenni, hogy elérjék ezeket. Tehát a rossz szokásoknak német tudtam modnani és a jó szokásokat fel tudták venni a jövőkép erejével. Ez után a teljesítmény lista erősen megfordult és az iskola után is megmaradt a tanulmány hatása: a kisebbségi nők teljesítmény kimagaslóan megelőzte a sok évi átlagot. A második az európid nők voltak és követte őket a kisebbségi férfiak. A legalján végeztek az euopid férfiak.

Csakhogy ennek ki közé van rasszhoz? A saját hitetlenségük abban, hogy képesek valamire. Maguktól azt látják, hogy nincs esélyük jó munkahelyen elhelyezkedni és becsületesen élni. A nők általában alárendelik saját magukat lélekben, hogy biztos kevesebbet fognak keresni és inkább a fészek rakás lesz majd nekik a cél.

Most biztos van egy ember, aki nyomja a pirosat, mert ő nem ilyen. Hát nem is volt benne a holland kutatásban! Úgy? Akkor minek nuomkodod te szerencsétlen? Csak nem magadra ismertél és sértett valami? Na ez is igazolja, hogy a nők iránti elvárás milyen súllyal nehezedik rájuk és ha nem elég öntudatos (ami úgy általában nem jellemző semmilyen emberre, csak nagyon kevesen képesek rá), akkor elkezd hinni a szuggesztív elvárásnak.

A holland program azt eredményezte, hogy megszüntek a társadalmi elvárások, az otthonról hozott minták, az, hogy ők nem lehetnek extrém módon éltérően mások, mint generációk óta a családjában mindenki. Önazonosságot és elérhető jövőképet kaptak. Nem egy maszlagot, hanem hitet, erőt, lehetőséget.

Ez bizony itt nem faji alapon ment, bár erősen kijött az is, faji különbség volt. Ez pszichológia, lélektan, társadalmi rétegződés befolyásoltsága, akár etológia.

A faji dolog ott jön a képbe, hogy igenis midnen faj egészséges módon rasszista! Ez azt jelenti, hogy a saját faját előrébb tartja a másiknál. Ez okozza a gettósodást is. És a szeparált kisebbségek saját kultúrájukat nem megőrzik, hanem a másik kultúráját utasítják el. És ez okozza a társadalmi különbséget. Első sorban nem a rassz. A rassz csak indukálja a különbséget.

Magyar cigányok helyzete nem nagyon fog változni egyhamar, pont a kultúra elutasítása miatt. Tiszanánai fehér véresre vert gyerekek és a késsel első osztályba járók példája elkeserítő. Hogy már 7 évesen tud ölni a gyerek egy mozdulattal, de az ABC-t másodikos korában sem tudja még.

A cigányok rafináltak. Sokkal többre lennének képesek. Saját magukat húzzák vissza itthon is, hasonló okok miatt, mint a holland kisebbségiek.

A jövőkép Magyarországon nem rassz alapon van tönkre téve. Egész ország minden rétege nem látja a jövőt, nem tud tervezni 2 évnél tovább, mert kiszámíthatatlan a politikai erőgyakorlás következtében létrejött változások üteme, módja.

Sodródó embereket hoznak létre, ami nem vezet sehova. Csak teng-leng magyarföldön a nép és az irányt rombolja a vezetés. Sírni tudnék emiatt!

2021. jan. 5. 10:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és annyit szeretnék most itt elmondani,hoigy egyik Kedves Testvérem Barátom leírta nekem a Facebook oldalon,hogy szerinte a szemeimen látszik a Kárpáti Cigány vagyis a Magyar Cigány és az orromon meg a füleimen a Zsidó Származásom,de bevallom Teljesen Őszintén,hogy én kis korom óta csak annyit tudtam az Édesanyám és a Családja miatt,hogy Büszke kisújszállási Kun-Magyar vagyok és azt hogy bennem van Cigány vér kb.:13 és fél-14 éves korom óta hallom és 2018.-ban az Édesapámmal való beszélgetéskor kiderült a Cigány Származás és olyan egy-másfél évvel ezelőtt megtudtam hogy az Édesanyám Anyai Nagyapja a Dédapám Erdély Érfancsika nevű helyén 1890.-ben született zsidó származású volt és nekem néhány évvel ezelőtt egy Öreg Cigány származású Ismerősöm mondta,hogy szerinte látszik rajtam a Cigány és a Zsidó származás is ;-) :-)
2021. jan. 10. 00:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként hófehér bőrű,mélybarna hajszínű és sötét barna szemű vagyok ;-) :-)
2021. jan. 10. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!