Az miért van,hogy egy nőnek öltözött férfit már teljesen elfogad a társadalom,de egy olyan férfit aki nyiltan elsírja magát azt nem mert nem elég férfias ?
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 08:09
1/13 anonim válasza:
Hol??? Inkább fordítva. Egy síró férfi teljesen természetes volt 30 éve is. Egy nőnek öltözött férfi szerintem nálunk nem mászkálna az utcán, emberek előtt.
2/13 anonim válasza:
A sírás már nem a gyengeség jele férfinél mint régen.
Inkább annak, hogy képes bátran kifejezni az érzéseit.
A női ruha nem elfogadott.
Persze felvezetés mert senkiről nem tépik le.De rohadtul szánalmas aki felveszi.
3/13 anonim válasza:
Szerintem egyikkel sincsen gond. És ez a 2 dolog eléggé különbözik. A normális EMBEREK elfogadják azt is ha egy férfi nőnek öltözik.
4/13 anonim válasza:
Normális férfi nem öltözik nőnek.Igen személy szerint elfogadom,ha valaki ilyen.
Társadalmilag szerintem nem tartunk ott.
5/13 anonim válasza:
A szűklátókörű környezeted miatt ne vonj le következtetést az egész társadalomra.
6/13 anonim válasza:
Már nem azért, de a színészek is beöltöznek olykor-olykor nőnek. Vagy az teljesen normális?
7/13 anonim válasza:
"Normális férfi nem öltözik nőnek."
milyen a normális férfi? definiáld kérek a normálist
8/13 anonim válasza:
ez még provokációnak is gyenge volt
9/13 Mansour válasza:
"milyen a normális férfi? definiáld kérek a normálist"
Olyan, aki nem öltözik nőnek! :)
10/13 anonim válasza:
#9 milyen a női öltözék? mit jelent nőnek öltözni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!