Melyik koncentrációs táborban készült valami bőrből?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy az egyik koncentrációs táborban zsidók bőréből készült valamelyik része a tábornak. Nem tudom melyik, már régebben hallottam. Mi annak a tábornak a neve? És melyik része készült emberi bőrből vagy mi ez az egész?2020. okt. 28. 20:21
2/7 anonim válasza:
Egyikben sem. A legenda onnan ered, hogy vádként szerepelt egy esetben, de sose bizonyították be.
5/7 anonim válasza:
Ne írjatok már hülyeséget, be is linkeltem. De itt van ez is.
6/7 anonim válasza:
Ez az album egy új felfedezés, de valódi, ha annak idején kerül elő, súlyosbító körülmény lett volna. Érdemesebb az angol wiki-t olvasni, a lámpákról és hasonló bemutatott tárgyakról kimutatták, hogy nem emberbőrből voltak. Emberbőrből az a néhány az indexen mellékelt fotón is látható bőrdarab van amiből nem készült semmilyen használati tárgy.
7/7 anonim válasza:
5
Az Indexet ezután már soha nem fogom megnyitni, mert csak valami "adatvédelmi litániát akar engedélyeztetni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!