Auschwitzi koncentrációs táborba hogy lehet bejutni? Annak megköszönném ha leírná.
Figyelt kérdés
Előre kell jelentkezni vagy odamegyek és bemehetek?
Árak milyenek?
Egyedül mennék.
2015. nov. 13. 21:23
1/5 anonim válasza:
A táborba való belépés alapjáratban ingyenes, ha egyedül mész. Csak az idegenvezetés kerül pénzbe, annak az árairól itt tájékozódhatsz: [link] Ha jól tudom, idegenvezetésre előre kell jelentkezni, becsatlakozva egy csoportba.
2/5 anonim válasza:
Ingyenes,csak odamesz a nyitvatartasi idon belul.
8:00 AM - 2:00 PM December
8:00 AM - 3:00 PM January, November
8:00 AM - 4:00 PM February
8:00 AM - 5:00 PM March, October
8:00 AM - 6:00 PM April, May, September
8:00 AM - 7:00 PM June, July, August
3/5 anonim válasza:
A háboru elötti idöben kollektiv szervezésben a németek szerveztëk vonattal a beutazást majd az elszállasolásban segedkeztek egyenruhás katonák ahol a ferfiakat és nöket külön kvartélyoztak be. Aztan az ottartozkodás végeztével a krematórium kéményein keresztül volt az eltávozás. Ez Ma már modosult mert mindenki önszántábol mehet alkalmanként kisebb belépöt kell fizetni honorárium cimén de elég somorû és lehangolo az egész . A Tabort idokozben rekonstruálták és Sok epuletet lebontottak de még hagylak Sok mementonak hogy az emberek lássák hogy volt és emlékezzenek mert a krematórium okat és barakokat meg hagylak ahol irdatlan mennyisegü szemuvegek valamint emberek haját megtartották es Sok személyesen targyat is de ezekhez tartozik mankók és mülábak valamint Kerekes toloszekek és Sok egyéb amit ott hagylak a gazkamrakba bevonulok a zuhanyozni induláskor ahonnan nem jottek vissza többet. Van Sok filmvetités több nyelven valamint sprospektus amit el lehet hozni hogy az emberek. Lássák és emlékezzenek mindenre és mindez mostani never Osviecim varosban van a mai nevén ami most Lengyelorszagban van mert akkoriban a németek nevezték Auswitznak. Ha elmész lehangolo és szomoru amire szamithatsz. Én voltam szervezetlenul egyedul de allandoan vannak ott programok idegenvezetövel.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. nov. 14. 09:49
5/5 anonim válasza:
Ha annak idején ('60-as évek) iskolai ünnep alkalmából kötelező volt megnézned a Hétköznapi fasizmus c. filmet, nem kívánkoznál oda!!! Én is kihagytam több utastársammal együtt egy szervezett kirándulás alatt. Inkább sétáltam Oswiecim városában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!