Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Szociológus, pszichológus,...

Szociológus, pszichológus, bölcsész szakember adna nekem interjút a média hatásáról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyetemi TDK dolgozatot tervezek írni, a témám a Média hatása az életünkre lesz.

Ezzel kapcsolatban feladatom lenne egy interjú készítése.

A konkrét interjú téma még nincsen meg, de ezeket a témákat érinteném:

lifelong learning, negatív hatások, értékvesztés, ismerkedési, szocializációs problémák, médiahasználat itthon és máshol, média és a politika, "pozitív látszatbuborék-Instagram"...

A kérdéseket az interjúalanyhoz igazodva készíteném el.

Lenne olyan köztetek, aki tudna, szeretne segíteni nekem ebben néhány héten belül?

22/L

2020. jún. 13. 12:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a további válaszokat!

Nem úgy képzeltem, hogy ketten összedobjuk, ez természetes.

De például ha egy pszichológus, esetleg pszichiáter írna, tőle nem kérdeznék arról, hogy a családi kapcsolatokban hogy van ez jelen, tőle inkább olyasmi dolgokat kérdeznék, hogy milyen mentális problémákat okoz, mi volt a legextrémebb beteg, aki a média miatt volt ott.

Egy bölcsészt viszont nem kérdeznék extrém esetekről, hozzá oylasmit írnék, ami mondjuk a kultúrával kapcsolatos. Például hogy hogy tanulnak nyelvet a média világában az emberek, hogyan tanulnak.

De köszönöm a tanácsokat!

2020. jún. 18. 14:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!