Szociológus, pszichológus, bölcsész szakember adna nekem interjút a média hatásáról?
Sziasztok!
Egyetemi TDK dolgozatot tervezek írni, a témám a Média hatása az életünkre lesz.
Ezzel kapcsolatban feladatom lenne egy interjú készítése.
A konkrét interjú téma még nincsen meg, de ezeket a témákat érinteném:
lifelong learning, negatív hatások, értékvesztés, ismerkedési, szocializációs problémák, médiahasználat itthon és máshol, média és a politika, "pozitív látszatbuborék-Instagram"...
A kérdéseket az interjúalanyhoz igazodva készíteném el.
Lenne olyan köztetek, aki tudna, szeretne segíteni nekem ebben néhány héten belül?
22/L
Köszönöm szépen a további válaszokat!
Nem úgy képzeltem, hogy ketten összedobjuk, ez természetes.
De például ha egy pszichológus, esetleg pszichiáter írna, tőle nem kérdeznék arról, hogy a családi kapcsolatokban hogy van ez jelen, tőle inkább olyasmi dolgokat kérdeznék, hogy milyen mentális problémákat okoz, mi volt a legextrémebb beteg, aki a média miatt volt ott.
Egy bölcsészt viszont nem kérdeznék extrém esetekről, hozzá oylasmit írnék, ami mondjuk a kultúrával kapcsolatos. Például hogy hogy tanulnak nyelvet a média világában az emberek, hogyan tanulnak.
De köszönöm a tanácsokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!