Ez a kifejezes mit jelent? Nem az vagyok ami megtortent velem. Az vagyok amive valni akarok.
Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 20:21
1/4 anonim válasza:
Nagyjából semmit. Ez olyan, mint ha azt mondanád, a hó nem az, ami leesett, hanem ami le fog esni.
2/4 anonim válasza:
Kicsit "képeslap filozófia" jellegű, de lehet benne valami. Például ezt Nelson Mandela is mondhatta volna a börtönben, hiszen ő nem bűnöző volt, ahogy nem is azzá vált.
3/4 anonim válasza:
Szerintem valami olyasmi, hogy ne rágódjunk a múlton, hanem foglalkozzunk a jövőbeli terveinkkel.
4/4 anonim válasza:
"A múltam nem egyenlő a jövőmmel."
Nem az határozza meg a jellememet, hogy mi történt velem a múltban, hanem az, hogy mi felé törekszem. Képes vagyok változni, átalakulni, és ezzel (pozitív) hatással vagyok a jövőmre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!