Meg akarok halni, de nem is. Mit tegyek?
Sziasztok. Elsö sorban szeretném mondani, hogy nem sajnáltatás céljábol irtam ki ezt a kérdést. És kérlek titeket.. rendes, normális válaszokat adjatok. A lényeg az, hogy már kiskorom ota a szüleim elhagytak. Az apukám 2-3 havonta 1x járt haza, mindig részeg volt, és vert engem. Van egy testvérem, öt is. Az iskolában, egészen 8.-ig, az egész osztály bántott, és megalázott. Mindig, minden nap. Ezek miatt depresszios lettem, és pszichologushoz kellett járnom. És most nemrég, lett egy barátom, akit nagyon megszerettem. De ö megcsalt, még mindig vele vagyok, de szakitani fogunk. Ö hagy el engem, mert már nem szeret. És nem tudom ezt elfogadni, de tudom, hogy magamhoz sem köthetem. Tényleg minden rosszra fordult, és már semminek sincs értelme az életemben. Nem tudom, hogy mit csináljak. Ugy érzem, hogy a halál könnyebb lenne, de egyben félek is töle. Hogy pl 1-2 családtagot többé nem látok majd. De nem tudom többé elviselni ezt az életet ami van nekem. Mit kellene tennem? A válaszokat elöre is köszönöm
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!