A koncentrációs táborokban mit csináltak a nők, amikor éppen mentruáltak?
*menstruáltak
*vagy
Valami rongydarabhoz lehet hogy hozzájutottak,vagy amit éppen találtak. Vagy csak simán nem tudtak vele foglalkozni. De mikor már súlyosan alultápláltak lettek, akkor úgyis megszűnt a vérzés.
Angolul tudsz?
(nem olvastam még el a cikket)
Jó a fenti cikk, csak egy-két mondatot teszek ide:
"for many, menstruation was linked to the shame of bleeding in public and the discomfort of dealing with it."
"Livia Jackson, barely old enough to menstruate, felt repulsion at seeing blood flowing down the legs of another girl during roll call: ‘I would rather die than have blood flowing down my legs.’ Her reaction conveys a common attitude: although the lack of access to supplies to stem their menstrual flow was not their fault, many women still felt ashamed."
Igen, ezt gondoltam, 3-as, nem erre irányult a kérdés, és nem is "ki tud meglepőbbet mondani verseny".
Utolsó, rád nem voltma kíváncsi, a többieknek, akik a kérdésre válaszoltak, köszönöm, meg a linket is köszönöm. Utolsó előtti: ebből idéztél? Átfutva a cikket, nem találom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!