Ha megtanulok bal kézzel is írni, mi lesz velem?
Figyelt kérdés
Ha megtanulok bal kézzel is rendesen írni, meg ha megtanulok egyszerre két kézzel írni, akkor ez összezavarja az agyamat, vagy pont, hogy összehangolja a két agyféltekémet? Milyen hatása van, érdemes ilyeneket gyakorlolni?2018. febr. 13. 21:37
1/10 anonim válasza:
Elsorvad a jobb agyfélteke és a jobb kar.
A lábad átveszi a bal agyféltekédtől az irányítást és szemeket növeszt a bokádra a szírsejtjeidben lévő őssejtekből.
2/10 anonim válasza:
Ha már nem vagy kisgyerek, semmi mellékhatása nem lesz.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, első, tőled most sokat tanultam! :D
2018. febr. 13. 22:41
4/10 anonim válasza:
15 éve dobolok. Jobb és bal kézzel is le tudom játszani a ritmusokat, sőt közben mindkét lábammal is játszok. Sőt gyakran mind a 4 végtagommal mást játszok. Élek és jól vagyok, nem robbant fel az agyam. És nem egyre butább és ügyetlenebb vagyok, hanem pont egyre okosabb és ügyesebb. Remélem kielégítő volt a válasz.
5/10 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam,régen mikor elkezdtem gyakoroltam bal kézzel.Azóta megtanultam, kicsit lassabban mint jobbal de tudok már azzal is.
A kérdéseidre pedig a válasz:
-semmi se lesz veled
-egyszerre nem fogsz tudni mind a kettővel írni(legalábbis nekem nem megy)
- semmilyen hatása nincs
-nem hiszem, hogy érdemes lenne, eddig semmi hasznom nem volt belőle, unaloműzésnek jó volt. Max ha esetleg úgy akarsz tenni valahol mintha balkezes lennél arra jó
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó, egyszerre írni úgy értettem, hogy mindkettő kézzel egyszerre különböző szavakat. Mert úgy, hogy mindkettővel egyszerre ugyanazt, azt megtudom:D
2018. febr. 14. 22:18
7/10 anonim válasza:
Kizártnak tartom, ha egyszer sikerülne, kérem róla a videót
8/10 A kérdező kommentje:
Ha sikerül fel fog menni YouTubera:D Egyébként elkezdtem tanulni különböző minták egyszerreeírásánál tartok. Csak ami nagyon nehéz, hogy egyik kézzel egy szögletes, másik kézzel egy íves vonalat húzni.
2018. febr. 19. 23:50
10/10 anonim válasza:
Én is le tudom írni mindkét kezemmel egyszerre ugyanazt a mondatot, viszont két különböző szöveget nem tudok egyszerre leírni. Semmi bajt nem okoz az, ha valaki az ügyetlenebb kezével is megtanul írni, vagy bármi mást csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!