Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Mit gondolsz, mi a véleményed...

Mit gondolsz, mi a véleményed erről az idézetről?

Figyelt kérdés
"Jobb megtenni és megbánni, hogy megtetted, mint megbánni,hogy nem tetted meg.."
2010. jún. 5. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Amikor elkúrtam 80ezret a kockás gépbe a törzshelyen, akkor nagyon nem ezen a véleményen voltam. Szerintem van benne ráció, de általánosítani nem lehet.
2010. jún. 5. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Háát helyzetfüggő.
2010. jún. 5. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Na igen, az öngyilkosok az első opciók választják, de nekik már nincs idejük megbánni. Tiszta biznisz. :)
2010. jún. 5. 16:25
 4/6 anonim válasza:
55%
Szerintem egy nagyon igaz idézet.Mert ha valamit nem teszünk meg,és meg sem próbáltuk,akkor utána rosszabb,mintha megtettük és megbántuk.Mert így az utóbbi esetben legalább megpróbáltuk 50% esélyben.De persze azért ez sem mindig igaz,de nálam általában ez szokott lenni.:)
2010. jún. 5. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:
még ha nem is jó döntés volt az első és ugye megbántad,de legalább tanultál belőle...
2010. jún. 5. 16:42
 6/6 anonim válasza:

Helyzetfüggő.

De ha szerelemről van szó igen.

Ha állásajánlatról és épp nincs munkád igen.

De tetszik az idézet.

Nekem egy fiú (L) jutott eszembe róla.

2010. szept. 5. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!