Grafológiával kapcsolatos kérdés. Mit jelent ha valakinek a betűi teljesen ugyan olyanok mint ahogy azt általános iskola első osztályában megtanították, max egy kicsit vékonyak, de semmi különbség? Még a kapcsolás is ugyan olyan.
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 22:01
11/14 A kérdező kommentje:
bocsi nem gúnyból írtam, a tiéd áll legközelebb a valósághoz. csodálkoztma is.
2010. jún. 5. 00:01
12/14 anonim válasza:
Az utolsó vagyok. Nem vagyok grafológus (így nem tudom, hogy mennyire helytálló, amit írtam), de tanultam pszichológiát egy ideig.
Kinek a kézírásáról van szó (mármint nem konkrétan)? Mert ha esetleg a tiéd, akkor nem akarom, hogy emiatt magadba fordulj, vagy ilyesmi!
13/14 A kérdező kommentje:
nem rólam van szó, hanem egy oylan emberről aki nagyon fontos nekem. tényleg nagy benne a bizonyítási vágy, és gyerekkorában sem kényeztették el. feltűnt, hogy miylen a kézírása, mert nem szokványos, hogy valaki ennyire szépen ír, ezért gondoltam megkérdezem. és ezek szerint van összefüggés az írás és személyiség között. köszi a választ!
2010. jún. 6. 15:02
14/14 anonim válasza:
Azt is jelentheti, hogy az illető általános iskolában tanító tanár, aki tanítja az írást és belerögződött a szépírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!