Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Aki nem tud helyeseni rni az...

Aki nem tud helyeseni rni az nem értelnes ember? Nekemis vannak hibaim nem vagyok nagy helyesirási zseni

Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 12:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ja, lehetséges.

De azért legtöbbször egy elég buta ember jön elég rossz helyesírással.

Én a helyében javítanék, amin csak lehet.

2017. júl. 3. 09:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha diszlexiás vagy, akkor azt előre közöld. Ahol látszik a név, ott elég az első hozzászólásban, itt viszont minden kérdésnél külön kell. Akkor nem fogják a helyesírásodat kritizálni.
2017. júl. 3. 10:25
 13/20 anonim ***** válasza:

...annyira.

Mert helyesírás ellenőrző programot neked sem tilos használni!

2017. júl. 3. 10:26
 14/20 jikanv ***** válasza:
13%
Csak a hulye akad fent a helyesirason. Teljesen mindegy helyesen, vagy nem van irva. Az ember nem lessz jobb vagy orsszabb tolle. Kevesebb es tobb se. Nagyon sok dislexic ember van aki nagyon sikeres az eleteben. Milliomosok, uzletemberek, szineszek, stb. Ha valaki belekot , mindig keruld el mert tudod hogy hulyevel allsz szembe.
2017. júl. 4. 08:53
 15/20 anonim válasza:
100%

Sokan a betegség mögé bújnak a tudatlanságuk, butaságuk, vagy igénytelenségük miatt.

Aki nem tud írni az mind diszlexiás, és tonnaszám vannak.

Szánalmas.

2017. júl. 7. 11:12
 16/20 anonim ***** válasza:

"akad fent a helyesirason"

Tudod, te sem mész az utcára szakadt, mocskos, lehányt ingben.

Remélem.

2017. júl. 7. 11:44
 17/20 bodnar edit válasza:

Nos én úgy látom, ez a szöveg telefonról érkezett! Nincs ékezet és nincs használva a köz billentyű! Persze ez még nem jelenti azt, hogy valaki zseni e vagy nem!

Értelmes az illető, mivel látom, hogy az "ly" használata, helyes! Gyakori hiba ennek az eltévesztése!

Ha mégis hibára gondol az illető, tényleg érdemes újra elolvasni, és észrevehető a köz használata! Kérjen meg valakit, értékelje több írását, így javulhat helyesírása!

Ha úgy érzi, netán mégis szüksége van segítségre, én szívesen onlyne felajánlom, a segítségemet, jó elsajátítható módszerem van! Sok sikert kívánok önnek! Fel a fejjel!

2017. júl. 7. 11:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Az igazi nyelvtannáci szerintem az aki vitatja a helytelenül író mondandóját, de mivel abba érdemben nem tud belekötni vagy benézett valamit és nem akarja beismerni, ezért elkezd a másik nyelvtani hibáiba belekötni :)
2017. júl. 8. 06:38
 19/20 Dzseri ***** válasza:
94%

ha az internetről van szó:

a legtöbb böngészőben van helyesírásellenőrző, ám ezt sokan mégsem használják vagy kapcsolják be vagy csak sz@rnak a piros aláhúzásra. Ezek felvetnek kérdéseket az illető értelmével kapcsolatban.

+a telefonon is

2017. júl. 9. 13:12
 20/20 anonim válasza:

Én úgy vagyok, hogy diszgráfiás vagyok, ezért borzalmas a helyesírásom, de igyekszek rajta változtatni. Emellett nem vagyok buta (persze zseni sem).

És mindenkivel előfordul, hogy elír valamit, és akkor maximum kijavítanak.

De aki nem tud helyesen írni is lehet oko, meg értelmes ember, és csomó minden máshoz érthet.

2017. dec. 7. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!