Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Miért képtelen a kérdezők, és...

Miért képtelen a kérdezők, és válaszadók nagy része helyesen írni, mikor helyesírás ellenőrzővel van ellátva a szövegdoboz?

Figyelt kérdés
Minden, ami nyelvtanilag nem helyes, pirossal alá van húzva. Akkor miért?
2010. máj. 16. 12:24
1 2
 11/15 dellfil ***** válasza:
100%
A pont a 13:34-esnél. :)
2010. máj. 16. 15:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem is azzal van a nagyobb probléma, ha vki pár szót helytelenül ír.

De nem egyszer volt már olyan kérdés, amihez 10 soros szöveg volt írva, és egyszerűen rossz volt olvasni, annyira tele volt hibákkal. Persze ha az ember nagyon akarja, ki tudja bogarászni, de én azért annyira nem akarom.

A másik amit utálok, amikor elfelejtenek nagy kezdőbetűket és írásjeleket használni. Az egész szöveg összefolyik, nem lehet normálisan értelmezni, csak ha nagyon koncentrál az ember:S

De én az olyan kérdéseket nem olvasom el, és ezzel meg is oldom a problémát.

Az legalább annyira idegesítő, hogy egyes emberek minden hibába belekötnek. Ha annyira nem tetszik nekik, akkor ne foglalkozzanak vele és kész.

2010. máj. 16. 23:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben egyetértek a legutóbbi hozzászólóval.
2010. máj. 17. 15:01
 14/15 anonim ***** válasza:
41%
en mindég hejjesenirok merszzeretem a anyanyelemetmeg bűszkevagyokrá hoty kilyártama iskólát
2010. okt. 15. 16:52
 15/15 anonim ***** válasza:
:) helyesen: "... a kérdezők és válaszadók ...", az "és" előtt vessző nélkül :P
2010. okt. 18. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!