Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Mi az, hogy a tinik nagy...

Mi az, hogy a tinik nagy része minden egyes szó után pontot ír? Ez divat?

Figyelt kérdés

Mert elég idegesítő.Minden csaj általában már így ír, és nem értem hogy most ez mi a fene...-.-

Példának: tegnap.áááá.nagyon.jóvolt.tedeannyiramegvettük.hogyjáá.deezsemmi.utána.fanniisottvoltdenemvoltnálapéééénz.jááájj.

Na de persze, a ronda szavakat kihagytam belőle, szóval kellőképpen precíz voltam.:)

2010. máj. 3. 00:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ez divat! Biztos az! És nagyon idegesítő tud lenni...

Volt hogy ezért vesztem össze valakivel...:D

2010. máj. 5. 12:54
 12/17 anonim válasza:

Én is utálom, de nagyon. Ha ez a divat, akkor nem követem a divatot.[soha többé:)] Az én korosztályom szokta így írni, (13-18) de tényleg idegesítő.

A v-w cserétől meg öngyilkos leszek:P

2010. máj. 6. 11:04
 13/17 anonim válasza:
:O
2010. máj. 6. 23:36
 14/17 anonim válasza:
hát sztem elég idióta, aki így ír.... én még sose irtam/láttam
2010. máj. 9. 18:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Akkor le vagy maradva barátom!:)
2010. máj. 9. 20:05
 16/17 anonim válasza:

Nem tudom a mai chaten és egyéb netes dolgokon felnövekvő nemzedék megtanul-e valaha helyesen írni? Amikor pár hibapont miatt pl a magyar érettségi nyelvtani része elúszhat...

A fentebb említett példák számomra is nagyon zavaróak, hozzá tennék még egyet: az xD (azt se tudom hogy kell pontosan írni :) ) mit jelent? A sima smiley-t én is használom, de ezeket a kacifántosakat már meg sem értem :) A :D meg a :P még megvan a két alap ( :( és :) ) után, de a többi már kínai... :)

Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nem irigylem az általános iskolásokat sem, szerintem már Ők is beleestek ezekbe a divatos "hibákba".

(30/L)

2010. máj. 22. 00:02
 17/17 anonim válasza:

waanfejetek.qq.

nemtudom mitkell leszólnii azért mert walakih így ír.. ._. ezis egyfajta stílus istenem. -.-' ha nemtetsziik nemkell olwasnii ennyih.:'D

Tessék.Bárki tud így írni. :D

Nekem is van osztálytársam,aki hülyegyerek módjára írkál,meg is kérdeztem mért csinálja.

"Mert ez a menő".

Az lehet,csak éppen nem lehet kibugózni.És már vettem fel msn-re is pl. chat.hu -ról embereket akik így-úgy írtak minden krix-krax lóf*sszal teletömve,de képet nem mert magáról kirakni.Amikor meg kirakott,agyon volt szerkesztve,de még úgyis szar volt.Már bocsánat,hogy ilyet mondok valakire.De ha már valaki nagyképű,és leugat másokat (mert ezek az emberek álltalában neten erősködnek) akkor legalább tudjon letenni az asztalra,ha mást nem is,de külsőt.

2010. nov. 19. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!