Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Mi az, hogy a tinik nagy...

Mi az, hogy a tinik nagy része minden egyes szó után pontot ír? Ez divat?

Figyelt kérdés

Mert elég idegesítő.Minden csaj általában már így ír, és nem értem hogy most ez mi a fene...-.-

Példának: tegnap.áááá.nagyon.jóvolt.tedeannyiramegvettük.hogyjáá.deezsemmi.utána.fanniisottvoltdenemvoltnálapéééénz.jááájj.

Na de persze, a ronda szavakat kihagytam belőle, szóval kellőképpen precíz voltam.:)

2010. máj. 3. 00:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
ez már tényleg túl sok sztem is:D
2010. máj. 3. 00:45
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem örüljünk annak, hogy nem így írta:

tegnap stop áááá stop nagyon stop jóvolt stop tedeannyira...

2010. máj. 3. 00:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom...a warezoldalakon szokás, hogy a neveket ponttal választják el, mert a szóköz speciálisabb karakter, mint a pont, így a fájlnevekben is inkább pontot használnak; emiatt a torrent

oldalakon is nagyon sokminden így van :D De amiről te beszélsz, hát...gondolom így a menő...végre egyszer a veszőhasználat és a normális központozás is lehetne már az...

2010. máj. 3. 01:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is azért mert menőzni próbálnak. Nekem is ismerősöm twitteren mindig így ír vagy úgy hogy pl: annyira álmos....vagyok. Kicsit fárasztó az iylet olvasni, de még mindig jobb mikor valaki v helyett w-vel ír meg ilyesmik:) 17/L
2010. máj. 3. 01:49
 5/17 A kérdező kommentje:

Ugye, hogy az? Engem majd meg öl már lassan...:)

De tök jó hogy ezt egy 17/L is így gondolja, mert már kevés a helyesen író ismerősöm...:)

2010. máj. 3. 18:29
 6/17 anonim válasza:
100%
Sok hülye kölyök...
2010. máj. 4. 19:44
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nagyon túlzás. Engem is idegesít, amikor menőzésből így írnak. Az is idegesítő, amikor i helyett y-t írnak. A legzavaróbbak szupcsy, puszcsy, szivcsy, meg a társaik.

17/L

2010. máj. 4. 20:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Meg az is nagyon jó, ha valaki ezeket szóban is használja; és persze amikor fapofával mondja(!), hogy "lol"...

01:29, 16/F

2010. máj. 4. 20:49
 9/17 A kérdező kommentje:

Mondom, nagyon gagyik ezek az emberek...-.-

Egyből lejön róluk hogy divat ringyók...:D

Még ha csávó is, akkor is!:)

2010. máj. 4. 21:05
 10/17 anonim válasza:
100%
igazából én sose írok így,de ismerek 1 lányt aki minden szó után pontot ír.megkérdeztem tőle hogy miért csinálja, ő meg azt mondta hogy már megszokta a keze hogy mindig a pontnál van vagy valami ilyesmi.De lehet hogy divat ki tudja :) 14/f
2010. máj. 5. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!