Mi az, hogy a tinik nagy része minden egyes szó után pontot ír? Ez divat?
Mert elég idegesítő.Minden csaj általában már így ír, és nem értem hogy most ez mi a fene...-.-
Példának: tegnap.áááá.nagyon.jóvolt.tedeannyiramegvettük.hogyjáá.deezsemmi.utána.fanniisottvoltdenemvoltnálapéééénz.jááájj.
Na de persze, a ronda szavakat kihagytam belőle, szóval kellőképpen precíz voltam.:)
Szerintem örüljünk annak, hogy nem így írta:
tegnap stop áááá stop nagyon stop jóvolt stop tedeannyira...
Nem tudom...a warezoldalakon szokás, hogy a neveket ponttal választják el, mert a szóköz speciálisabb karakter, mint a pont, így a fájlnevekben is inkább pontot használnak; emiatt a torrent
oldalakon is nagyon sokminden így van :D De amiről te beszélsz, hát...gondolom így a menő...végre egyszer a veszőhasználat és a normális központozás is lehetne már az...
Ugye, hogy az? Engem majd meg öl már lassan...:)
De tök jó hogy ezt egy 17/L is így gondolja, mert már kevés a helyesen író ismerősöm...:)
Ez már nagyon túlzás. Engem is idegesít, amikor menőzésből így írnak. Az is idegesítő, amikor i helyett y-t írnak. A legzavaróbbak szupcsy, puszcsy, szivcsy, meg a társaik.
17/L
Meg az is nagyon jó, ha valaki ezeket szóban is használja; és persze amikor fapofával mondja(!), hogy "lol"...
01:29, 16/F
Mondom, nagyon gagyik ezek az emberek...-.-
Egyből lejön róluk hogy divat ringyók...:D
Még ha csávó is, akkor is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!