Mi a szinonimája az alábbi szavaknak?
Figyelt kérdés
legelészett, eldorombolta, fakasztok (vizet), nekilódult, megremegett, tüskés bunda2010. márc. 21. 06:20
1/6 anonim válasza:
A tüskés bunda az a sünön ami van.
Ezt sütöttük ki ketten a férjemmel ma, vasárnap 19:36-kor, miközben azon röhögtünk, milyen trauma ért téged reggel 6:20-kor,ami arra késztetett, hogy ezt a kérdést feltedd.
Nekilódult: megiramodott
Megremegett: megborzongott, reszketett
A bunda meg eleve egy szőrös valami, a tüske helyett használható talán a sörte szó. Vagy a szúrós kültakaró kifejezés:))
Az "eldorombolta" szó szerintem ebben a ragozásban nem létezik. Mit dorombolt el? Egy verset? A keresetét? :)
Egyébként mihez kell ez?:) Igazán kíváncsi vagyok :)
2/6 anonim válasza:
megremegett: megrengett, beleremegett,
tüskés bunda: szúrós kültakaró
nekilódult: nekiindult
3/6 anonim válasza:
nassolt, dojndojndigidojn, kinyitom a csapot, parázott, rendőralakzat
4/6 anonim válasza:
ja, rátaposott a gázra (nekilódult)
6/6 A kérdező kommentje:
Szinonimaszótárban ezek nincsenek benne, azért kérdeztem itt.
2010. júl. 2. 05:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!