Baj ha nem tudok helyesen irni?
Amint nagyon helyesen írták is, a helyesírást nagyon fejleszti a sok olvasás, akaratlanul is megjegyzed a helyes írásmódot. A helyesírási ellenőrző progi is nagyon jó ötlet.
Kombináld. És türelem, meg szorgalom. Lehet, hogy sosem lesz tökéletes, de biztosan javul. És egyébként a kérdésed klasszisokkal kevesebb helyesírási hibát tartalmaz, mint az ide a GYK-ra irkálók jelentős hányada, akik lexarják, hogy mennyire katasztrofális a helyesírásuk. Már csak a szándékkal rájuk előztél. Respect.
Na most igazából divat lett a mozgékony gyerekre rásütni, hogy hiperaktív. Arra, akinek kicsit nehezebben megy a nyelvtan arra meg rásütni, hogy diszlexiás.
Mindkettő dolog létezik (semmi köze egymáshoz, csak példaként hoztam föl), de mindkettőhöz komoly szakember vizsgálata szükséges, nem csak hogy úgy rámondja egy tanár elsőre... Persze a legkönnyebb ilyenekkel vagdalkozni.
Nekem abból, ahogy és amiket írtál úgy tűnik, hogy nem vagy diszlexiás, de nem vagyok szakértője én sem, csak én nem vagdalkoznék ilyen diagnózisokkal.
Az pedig dicséretes, hogy fejlődni akarsz! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!