Kerültetek már vicces helyzetbe elírás miatt?
Figyelt kérdés
Pl én egyszer anyumnak a beszólok helyett véletlen beszülök-öt gépeltem. :D2015. ápr. 25. 22:27
11/12 anonim válasza:
"rajzoltam egy szívet a csiklómra (csuklómra), és hiába dörzsölöm nem jön le" Nem baj, azért csak dörzsölgesd, mert jó az.
12/12 kérdésemésválaszom válasza:
Én nem gépelés miatt, hanem mert megbotlott a nyelvem :P
Az osztályunkban volt egy alacsony fiú, akit mindig cseszegettek, én meg segíteni akartam, és mondtam, hogy "Ne bántsátok már szegény.." Itt először töRpét akartam mondani, de nem akartam bunkó lenni, ezért az alacsony jött volna, de mivel a nyelvem már ráállt a törpére, az lett belőle, hogy "Ne bántsátok szeegény aracsonyt" És ebből az jött le mindenkinek, hogy aranyost akartam mondani :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!