A hámlik igét hogyan rakjuk E/2 felszólító módba?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 18:10
2/18 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. febr. 21. 18:24
3/18 anonim válasza:
Hámolj! szerintem, bár aláhúzza a helyesírás ellenőrző.
4/18 anonim válasza:
Ilyenkor érdemes keresni egy másik "lik" végű igét, amit gyakran rakunk felszólító módba.
Pl.: áramlik - áramolj. Ebből már levezethető: hámolj, csukolj, sikolj.
6/18 antistupid válasza:
A targoncás válasz vicc vagy stupiditás? Mivel nagyon szeretem a humort, sértésnek érzem a gyenge poénokat. Ha már a kedves válaszadó igénybe veszi az olvasók szemét és agyát, akkor vagy értelmes választ adjon, vagy valami jóízű nevetést kiváltó humoros megjegyzést tegyen. Ki nem állhatom az olyan szánalmas poén-próbálkozás-spam-eket, amelyeken egyszerűen nem lehet egy jóízűt röhögni. A kilencvenes évek zenei csatornáin ömlő híg zenék hígságára emlékeztetnek a mai gumi-vaki-faki-hipi-hapi nyegle fiatalok nyegle poénjai, vagy inkább szánalmas ürességük böffenetei...Targonca...miért kell stupid tömegembernek lenni?
8/18 Ádámfestő válasza:
Antistupid, de hülye vagy! :)
9/18 anonim válasza:
Én ezt nem értettem soha.. Megették--> Meg van evve?
10/18 anonim válasza:
Hámolj. Vagy hámlódj.
Meg van éve... de ez olyan, mint a "macska fel van mászva a fára".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!