Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » . Ggysz. . Jts. . Ngt. ....

. Ggysz. . Jts. . Ngt. . Ngyty. . Ndt. A pontok helyére olyan betűket kell írni hogy a szó (lehet össztett is) értelmes legyen Pl:. Mbb. >galambbegy?

Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 19:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"2. Pontosan annyi pontot írj

mindenhova, ahány betű hiányzik a

szóból.

3. Pontosan oda tedd a pontokat, ahol a

betű hiányzik."

Tisztára azt akartad hangsúlyozni:)

2014. jún. 4. 15:51
 12/20 anonim ***** válasza:

Igen, tisztára azt. Ugyanis kompletten leírtam, hogyan kell csinálni, mintegy "mintát" adva ezzel.

Ha pedig egyszer tisztességesen sikerül, akkor valószínűleg legközelebb is fog. Gyakorlat teszi a mestert. :)

2014. jún. 4. 16:04
 13/20 anonim ***** válasza:

Jó, ha te megengedheted magadnak, h kioktass másokat én is megteszem:

Legközelebb, ha okoskodsz és a végén pofára esel akkor vagy maradj távol vagy ha már visszamész akkor legalább ne kezdj el ócska kifogásokat keresni, mert szánalmas, de nagyon.

Ennyi.

2014. jún. 5. 07:21
 14/20 anonim ***** válasza:

Nagyon tévedsz, mert sem kifogásokat nem kerestem, sem nem estem pofára. Arról nem tehetek, hogy neked így jött le; ez jó esetben kommunikációs probléma (adó - vevő - üzenet).

Rossz esetben pedig... Nem akartam személyeskedni, de kénytelen vagyok...

Túl nagy az egód, és túlságosan hajlamos vagy mások (és a szándékaik) megítélésére; túl szűklátókörű vagy, azt hiszed, csak te látod jól a dolgokat, csak neked lehet igazad.

Ha még tini vagy, amely kornak sajátossága ez a gondolkodásmód, akkor még van remény arra, hogy az élet pofán fog vágni néhányszor, aminek következtében visszaveszel az arcodból...

Sok sikert hozzá. :)

2014. jún. 5. 09:58
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"Túl nagy az egód, és túlságosan hajlamos vagy mások (és a szándékaik) megítélésére; túl szűklátókörű vagy, azt hiszed, csak te látod jól a dolgokat, csak neked lehet igazad."

Ez pont rád igaz:D

Ki okoskodott itt az elején?:)

Aztán ki esett pofára?

De bőven elég bizonyíték, h 0 azaz 0 százalékon áll a válaszod hasznossága.

Jah és még annyit, hogy kérlek nekem nem kell fitogtatnod az általános iskolai tudásod, ami szerintem szintén hibás, ugyanis nem adó-vevő-üzenet, hanem adó-üzenet-vevő..

2014. jún. 5. 20:02
 16/20 anonim ***** válasza:

"Ez pont rád igaz:D"

Te játszottál "gondolatolvasósdit", nem én. Te akarod nálam jobban tudni az én szándékaimat, ami persze abszurd, de hát neked ez nem számít...

"Ki okoskodott itt az elején?:)

Aztán ki esett pofára?"

Az előző válaszom ellenére annak veheted, aminek akarod, de ez téged minősít. Ugyanis pont azt igazolod ezzel, amit írtam.

"De bőven elég bizonyíték, h 0 azaz 0 százalékon áll a válaszod hasznossága."

Ez ám a bizonyíték... :D

A GYK-n sajnos pont nem sokat számítanak a százalékok, majd rájössz te is. Ez mindössze annyit jelent, hogy legalább két vagy három pirosat nyomtak rá.

"Jah és még annyit, hogy kérlek nekem nem kell fitogtatnod az általános iskolai tudásod"

Óóó, már megint az egód...

Egyébként nem általános iskolai, hanem főiskolai, de ne is törődj vele.

(Az összetett mondatok tagmondatai közötti vesszőhasználat viszont valóban általános iskolai tananyag; átismételhetnéd, mert rendszeresen elmulasztod kitenni ezeket...)

"ami szerintem szintén hibás, ugyanis nem adó-vevő-üzenet, hanem adó-üzenet-vevő"

:D

Viccesnek mondanám az effajta kötözködést, ha nem lenne siralmas.

Nem a sorrend a lényeg, az semmin nem változtat.

A kommunikációs folyamat egyes elemeit (akár csak néhány elemét, mint most is) bármilyen sorrendben fel lehet sorolni, ha nem magát a folyamatot akarjuk ábrázolni. Tessék, a folyamatábra után itt is feladó, vevő, üzenet sorrendben írták az elemeket:

[link]

2014. jún. 6. 02:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Tessék, már megint teljesen hülyét csinálsz magadból.

Az ábrán is az én felsorolásom van feltüntetve, majd sorrend nélkül értelmezik, amit nem értek, hiszen egyértelmű, hogy egy folyamatban fontos a sorrend.

Berta szerint nem fontos, mehet össze-vissza is;)

Erre gondoltam egyébként, hogy nem tudom ezt minek kellett kiírnod zárójelben, hogy "adóvevőüzenet"?

Ezzel most mit akartál, ha nem az általános iskolai tudásoddal kérkedni?

A százalék valóban nem lenne lényeg, ha 0-100 közötti értéket értél volna el, aláírnám.

De totál nullát?

A helyesírási hibáimról annyit, hogy tisztában vagyok vele, hogy szoktam véteni, de nem azért, mert nem tudom, hanem mert figyelmetlen vagyok, sőt!

A kérdéseimre még mindig nem válaszoltál, szal miért is erőltetted a kérdezőnek az "annyi pontot rakjál, ahány betű hiányzik" módszert?

Talán mert nem értetted meg a feladatot?

2014. jún. 6. 08:41
 18/20 A kérdező kommentje:
Hűűű köszönöm azoknak akik egyszerűen írtak pár szót megfejtésként. A többi veszekedő meg intézze el privátban. Nem igaz hogy egy ilyenen is össze lehet veszni. Hova fajult az emberiség??????
2014. jún. 7. 10:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező én csak melletted álltam ki, h nem értelmetlen a kérdésed, mert egyértelmű volt, h miről van szó.
2014. jún. 7. 17:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Na tessék! Most ki esett pofára? :D

Ne fáradj a válaszírással, mert nem fogom elolvasni.

Csak úgy megjegyeztem.

2014. jún. 8. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!