Miért nem tudok helyesen írni?
Szóval a helyesírásom maga a rémálom.Magyar tanárokat lehet kínozni vele,sőt bármilyen tanárt.
Magyarból 4-es vagyok,ettől függetlenül mert mondhatni elég jó a szövegértésem, a szöveg alkotásom, sok tárgyi tudásom van. Soha nem voltam 5-ös a nyelvtan miatt.
Ha valaki meglátja a helyesírásom azonnal elkönyvel egy gyökérnek. Miközben korántsem vagyok az.
Csak valamiért nem megy...hiába olvasok sokat,akkor sem.
Érettségin a -15 pontot már elkönyveltem,vagy sietek és szavanként nézem át szótárral...
Hogyan változtathatnék ezen?
Tollbamondás,könyv olvasás nem segít...
18/F
Nagyon köszönöm a biztatást.Csak az zavar tényleg hogy kiröhögnek,emellett elvan könyvelve hogy én vagyok a "helyesírás" bolondja.Már próbáltam ezen sokszor változtatni,azonban a tz-k mindig azt igazolják hogy mégse megy.
Soha nem az van hogy max 15 pont,hanem a 60-ból néha 40-t is levonna a tanár ha nem lenne megkötve a keze hogy max 15...
Mindig kapok a dogák alá egy mini regényt hogy : "Még most sem hiszem el hogy nem megy,(hegyi beszéd)..stb..)"
Az egybe-külön írást,pedig megfogadom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!