Hogy helyes? "ba*zdmeg" vagy "ba*szdmeg"?
b*szd meg, így helyes leírva de csak ha dugásra buzdítunk ténylegesen!,
és b*zmeg ha indulatszó!
esetleg b*zdmeg, de utóbbi helytelen leírva, mert alapból b*szni a szótő, és ráadásul külön kellene írni akkor! Olyan szó nincs hogy b*z, b*zni, vagy b*zi b*zze!!!
Illetve ahogy előttem is írták b*sszad meg, de éppen ki hogyan is rövidíti ezt, mert hát lehet sok féle képen
b*zeg b*ze, b*zzeg stb. de ezeket se hogysem illik leírni illetve mondani se nagyon!
#1 ként adott válaszomat nem tudom ki és miért pontozta le. Nagy rész annyiról szól (és utána példákat hozok) hogy a kérdező kérdésében a csillag karakternek már semmi keresnivalója sincsen hiszen kiírta az összes karakterét a szónak több verzióban is, a * már csak +1 ként van mindkettő verzióban tehát helyes így már egyik sem lehet! Egyszerűen azért mert több a karakter mint amit a helyesírással le lehetne írni.
Tehát a kérdésre a válasz az hogy egyik sem, arra a kettőre amit a kérdező kiírt és pont.
Rajtam kívül #2 írta hogy egyik sem, és sajnos ő is le van pontozva.
Az hogy utána mások a válaszaikban megadtak lehetséges jó helyesírású verziókat a kérdés szempontjából tulajdonképpen másodlagos is. Viszont nem baj.
(Tehát Zöld kezet lehet nyomni azért rájuk én nyomtam is.)
A baj hogy a kérdésre adott konkrét válaszok vannak lepontozva és amelyek nem a kérdést válaszolják meg azok meg felpontozva.
Függetlenül attól hogy lehet humorosan is felfogni a kérdést és születtek humoros válaszok is "részemről is".
(Tőlem #10 is zöldet kapott annó.)
#1 (/#10):
"A * karakter hagyományosan helyettesítő karakter, de akár több betűt is helyettesíthet."
Ahogy semennyit is... (Úgyhogy az egész kifogás kuka.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!