Segíts?! Több lenn
Figyelt kérdés
Légy jó mindhalálig művet már nincs időm elolvasni és arra szeretnélek titeket megkérni, hogy A mű rövid tartalmát le tudod írni. Tudom google a barátom de ott nagyon hosszú van és a tanár is észre venné, hogy nem én írtam. Meg esetleg ha a mű szerkezeti vázlatát is le tudnád írni azt nagyon megköszönném.2013. nov. 5. 19:22
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál de én is írtam, hogy googleba kerestem de a RÖVID is nagyon hosszú.
2013. nov. 6. 15:48
3/6 BringaManó válasza:
Akkor fogalmazd át rövidebbre.
4/6 anonim válasza:
De figyu. Miert nem keszitetted el?
Nalunk az oszi ""szunet" csak a penteki nap volt DE ELKESZITETTEM Eolvastam az ANTIgonet!!!
Nektek a szunet TOBB MINT EGY hetig tartott!!!!
5/6 anonim válasza:
Amit linkeltem, a RÖVID TARTALOM a képernyőn mindössze 1 oldal, fél szélességben, és még reklámcsík is van benne.
Neked csak 2-3szor el kellett volna olvasnod, és leírni a saját szavaiddal.
Ha erre is lusta vagy, megérdemled az egyest.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta csak későn kaptuk meg a kérdéseket és már időm sem volt rá. És nekem nem az iskola az első meg otthon sem voltam.
2013. nov. 7. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!