OFF:
"Berta Wooster válasza:
(...)
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik."
Ilyen is ritkán van – fényképezzük le, mentsétek el!... ;-)
Nem kell ilyenkor felhívni a figyelmet. :)
Én is találtam egy nem régi kérdésnél, magamban örültem neki, de nem vertem nagydobra, nehogy felhívjam a rosszindulatú lepontozó figyelmét. :)
Bocsi Bringa Manó!
De azért ez nagyon durva, hogy már néhány perc után le is pontozták. Véletlenül elkerülte az illető figyelmét?
Ági
Van még egy különleges tünemény, már néhány nap óta tartja magát.
Különben, mióta elkezdtünk írni erre az oldalra, emelkednek a pontok, észrevetted? :)
De jól elvagytok itt... :D
Csak december óta ritkaság, ha megmarad a 100%-om egy-egy válaszra; azelőtt azért gyakrabban volt.
Szerintem egyébként nem gond a "figyelemfelhívás", nem amiatt húzta le valaki. Ha az a nemnormális volt, aki december óta garázdálkodik, neki teljesen mindegy, hiszen nick alapján pirosít. Esetleg lehet egy újabb "versenyző" is, aki nem bírja a fejemet. A többi rosszindulatúnak meg, akik mindenkit lehúznak, szintén nem számít semmi.
Hogy idézzek valakit: ez legyen a legnagyobb örömük.
Az itteni százalék meg valószínűleg azért emelkedik, mert ti zöldítettétek; vagy erre jártak mások a szimpatizánsok táborából; esetleg még az is előfordulhat, hogy vannak felhasználók, akik _tényleg_ a tartalom alapján értékelnek. :D
Voltaképpen olyan mindegy. Én protestáns vagyok, de nem használom a "tyén-t", mert hülyeségnek tartom. Azért találták ki, mert a katolikusok már a bemerítésre is azt mondják, hogy keresztelés (és ez is terjedt el), és annyiból áll, hogy a baba fejét leöntik "keresztelő-vízzel" meg krizmával kennek a homlokára egy keresztet. Ezért "keresztelés". Szerintem ezért találták ki, hogy "tyén" legyen, mert az ÉN-en van a hangsúly, nem a kereszten. Vagyis a krisztusi öntudaton.
Amúgy meg, a "keresztény" jobb, mert jobban hasonlít a görög christianus szóra, ahogy az antiókhiaiak kezdték nevezni Jézus követőjét. Szóval a "krisztusi" lenne a leghelyesebb. Annál is inkább, mert akkor a nem-keresztényi dolgokat cselekvőket (pl. Hitler) nem neveznék krisztusinak a legkevésbé sem. Mert nem azok és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!