Honnan, miért lopózott be a nyelvünkbe a páwa szó?
Én sem tudom biztosan az eredetét, de egyszer egy helyi fórumozó feltárt egy elég gyanús összefüggést:
P - Pólus
Á - Árkád
W - West End
A - Aréna
Így az elkényeztetett, pénzes, plázázó "hülykusz picskuszok" gyűjtőneve.
Ma megint tanultam valamit, köszi, BringaManó. :D
(Nem láttam/hallottam még szövegkörnyezetben a szót, így önállóan meg arra tippeltem magamban, hogy a power az "eredetije"...)
BringaManó válasza:
Nyomtam rá egy piros kezet.
Magam sem szeretem azokat a kérdéseket, amelyekre gyorsabban, könnyebben megtalálni a választ a keresővel. De véletlen, hogy a gyakorin letiltották ezt a kis játékot. A találati lista nem ad választ a kérdésemre.
"Magam sem szeretem azokat a kérdéseket, amelyekre gyorsabban, könnyebben megtalálni a választ a keresővel."
Nahátakkor.
"A találati lista nem ad választ a kérdésemre."
Valóban, könnyen lehet: ott még rá kell kattintani valamelyik linkre.
És melyik kérdésedre nem ad választ? Hogy hogy kell ejteni?
Pávának kell ejteni.
"De nem* véletlen, hogy a gyakorin letiltották ezt a kis játékot."
(* gondolom, így akartad írni)
Én nem tudom, miért tették (bár tippem van). Szerinted/tudomásod szerint miért tették?
(A piros kezet természetesen akceptálom, sőt az a korrekt megoldás, hiszen nem találtad hasznosnak. Csak támogatni tudom, szerintem is legyünk nyíltak és egyenesek.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!