Magyar betűgyakorisági táblázat. Linkelne valaki?
Figyelt kérdés
percek óta szenvedek vele, hogy nem találok... angol meg egyéb nyelvhez akad bőven, de bárhogy keresek rá nem sikerült magyar nyelvhez egy jót találni.2013. máj. 1. 20:44
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
köszi, találkoztam vele én is, itt a legnagyobb problémám az volt, hogy csak 10.000 betűs szövegre vizsgálták
2013. máj. 1. 22:02
3/7 anonim válasza:
Egy ilyen programot 5 perc alatt lehet írni ami ősszeszámolja a betűket egy szövegben. Hosszú magyar szöveget sem nehéz találni. Ha pl diplomához kell, akkor nem nagy erőfeszítés ám :D
4/7 A kérdező kommentje:
inkább készítettem egy sajátot :D
ha érdekel valakit átküldöm, de amúgy teljesen megértem hogy nehéz találni, jobb is hogy nem túl egyszerű találni egy pontosat
ez se lehet teljesen pontos, de jobb mindegyiknél mint amit egy negyed órás kereséssel találtam, és egész gyorsan meg lett :D
2013. máj. 1. 22:17
5/7 Makoscsiga válasza:
"Egy ilyen programot 5 perc alatt lehet írni ami ősszeszámolja a betűket egy szövegben. Hosszú magyar szöveget sem nehéz találni. Ha pl diplomához kell, akkor nem nagy erőfeszítés ám :D"
Azért érdekelne, hogy 5 perc alatt hogyan birkózol meg a kettős mássalhangzók problematikájával... A ty, ny, gy, ny még okés, de a sz, cs és zs már nagy hibával lesz terhelt.
7/7 A kérdező kommentje:
nem, nem kódfejtés. kódíráshoz.. :D (mármint tényleg.)
2013. máj. 2. 00:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!