Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Tudtok mondani olyan könyvet...

Tudtok mondani olyan könyvet ami egy 14-15 éves lánynak pontosan megfelelő lenne?

Figyelt kérdés
Nagy az érdeklődésem a könyvek iránt ,és már a könyvtárban kifogytam a könyvekből! Venni szeretnék. Tanácsotokat szeretném kérni!
2013. márc. 29. 17:35
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nem értem Tolkien miért volna nulla, olyanról pedig NEKEM nem szokásom véleményt mondani amit nem hogy nem olvastam, de nem is hallottam róla. Gyere vissza ha elolvastad, vagy ha írtál valamit ami ezeknél jobb.
2013. márc. 30. 01:42
 12/15 anonim válasza:

Én is olvastam Dan Brown-tól a Da Vinci-kód-ot és nekem nagyon tetszett, a nyelvezete is érthető, még 14-15 évesen is (ezt tapasztalatból tudom).A történet rejtélyes és izgalmas.

Még olvastam A Szent Johanna Gimi-t is, ami szintén nagyon tetszett, ez inkább romantikus regény, de izgalmas is, mert nem tudod, hogy éppen milyen váratlan fordulat jön közbe. Mindkét könyvet csak ajánlani tudom!!

2013. márc. 31. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Harry Potter könyvek
2013. ápr. 1. 12:01
 14/15 bölcsész23 válasza:
Büszkeség és balítélet,Jane Eyre, Bezzeg az én időmben,Szendrey Júlia,Szent Péter esernyője :) rengeteg jó könyv van :) én sem értem,h fogytál ki a könyvtárból :)
2013. ápr. 1. 22:11
 15/15 anonim válasza:
Bármit ami ne híres :D de a kalandregények és klasszikusok a legjobbak még csajok számára is.
2013. ápr. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!