Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » üdv írás mikor alakul ki...

üdv írás mikor alakul ki teljesen kb?

Figyelt kérdés

14 vagyok kis betűvel írok és gyorsan,de társaim teljesen máshogy

van egy társam aki már tök felnőttesen nagybetűvel szépen

szépen írok én is,csak kis betűvel......nem aprókkal de kicsivel el lehet olvasni csak az öregebb tanárok már nem látják annyira

fog még változni az írásom? 14/f

2011. nov. 24. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Még bőven változhat, akár felnőtt korodban is, csak akkor már lassabban és kisebb mértékben.
2011. nov. 24. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Először tanulj meg HELYESEN (stilisztika!) írni, aztán használd a mondatok elején a NAGY betűt, és kialakul a dolog...

G.

2011. nov. 24. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen írta, hogy "kis betűvel írok".

:DDD

2011. nov. 26. 01:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha ennyire zavar, írj nagyobb betűkkel.

És örülj neki, hogy olvasható az írásod, a sajátomat gyakran magam sem tudom elolvasni.

2011. nov. 26. 04:19
 5/6 anonim válasza:
én is így vagyok,vele szerintem örülj annak,hogy kicsi betűkkel és szépen írsz...sokszor én sem tudom elolvasni az írásom olyan ...és nem tudok vele mit kezdeni...
2011. dec. 4. 13:12
 6/6 anonim válasza:
Engem édesanyukám nem arra tanított, hogy szépen tudjak írni, hanem hogy helyesen. Ez sikerült is neki, de az írásom tényleg bűnronda. Még én sem tudom kiolvasni :DD
2011. dec. 4. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!