üdv írás mikor alakul ki teljesen kb?
Figyelt kérdés
14 vagyok kis betűvel írok és gyorsan,de társaim teljesen máshogy
van egy társam aki már tök felnőttesen nagybetűvel szépen
szépen írok én is,csak kis betűvel......nem aprókkal de kicsivel el lehet olvasni csak az öregebb tanárok már nem látják annyira
fog még változni az írásom? 14/f
2011. nov. 24. 16:15
1/6 anonim válasza:
Még bőven változhat, akár felnőtt korodban is, csak akkor már lassabban és kisebb mértékben.
2/6 anonim válasza:
Először tanulj meg HELYESEN (stilisztika!) írni, aztán használd a mondatok elején a NAGY betűt, és kialakul a dolog...
G.
3/6 anonim válasza:
Tulajdonképpen írta, hogy "kis betűvel írok".
:DDD
4/6 anonim válasza:
Ha ennyire zavar, írj nagyobb betűkkel.
És örülj neki, hogy olvasható az írásod, a sajátomat gyakran magam sem tudom elolvasni.
5/6 anonim válasza:
én is így vagyok,vele szerintem örülj annak,hogy kicsi betűkkel és szépen írsz...sokszor én sem tudom elolvasni az írásom olyan ...és nem tudok vele mit kezdeni...
6/6 anonim válasza:
Engem édesanyukám nem arra tanított, hogy szépen tudjak írni, hanem hogy helyesen. Ez sikerült is neki, de az írásom tényleg bűnronda. Még én sem tudom kiolvasni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!