Hogyan írjuk helyesen: muszáj vagy muszály?
Figyelt kérdés
2006. okt. 25. 08:55
331/537 anonim válasza:
Muszáj, hogy még ma meglegyen a 34. oldal :D
333/537 anonim válasza:
MONDTAM! Muszáj nekem lennem a 333. komment! :P
335/537 anonim válasza:
Muszaj volt ezt a kerdest feltenni?
336/537 anonim válasza:
Muszáj volt vissza kérdezni?
337/537 madáretető válasza:
Muszáj ennyi embernek válaszolni?
339/537 anonim válasza:
Na, megtanulta már mindenki, hogy a muszájt muszáj muszájnak írni? Ennyi komment után muszáj, hogy így legyen+
340/537 anonim válasza:
Lol, csak nem egy másik gyk kérdéses közösség? Én meg már azt hittem hogy csak mi, részletológusok, részlethívők, részletkutatók és részletisták vagyunk itt. Egyébként muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszály muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj muszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!