Miért használják gyakran a Bírok szót a tudok helyett?
Már lassan idegesít hogy állandóan ezt a szót használják mikor nem illik egyszerűen oda.Példa:"Hogy birok a blog.hu-n fejlécet váltani úgy hogy a saját készítésű fejlécem legyen ott?"
Ez helytelen így nem szintaktikailag hanem értelmileg.
Próbálkozik próbálkozik de nem bírja(nem elegendő energiája van) hogy megcsinálja?
nem tudom... ha engem tudna bármi ilyesmi idegesíteni, valószínűleg jobban bosszantana, hogy nem használsz vesszőket oda ahova egyértelműen kéne.
de lesz*rom, csak gondoltam beléd kötök már, ha már te sem bírtad megállni e nélkül a felettébb felesleges kérdés nélkül:D
(Az utolsó "Népi Edénynek" írva )
Köszönöm szépen.De a netezők kb 70%a nem használ vesszőket.
Furcsa hogy ezen csak akkor akadnak fent ha az adott ember megmondja ,(Vessző te (általában szarvasmarhának hívják ezt az állatot de van más megnevezése ami rád illik))hogy hibás valami.
Itt jogosan mondhatom:Amikor az érvelésem teljesen helyes akkor jön valaki és:"Juujjj nem használtál veszzőt :O,és rosszul fogalmaztál"
Mielőtt bárki belém kötne:
Nagy sietségemben elgépeltem:
veszző helyett vesszőt akartam írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!