Amikor chatel, akkor nagyon rosszul ír és még sok hülye rövidítést is használ. A végén pedig a barátnőinek sok love-t és kiss-t üzen. Mit lehetne tenni ez ellen ?
Ne nézzen annyi szemetet a tv-ben ill. az interneten. Lehetőleg ne a divat irányába orientálódjon, mert elhülyíti az embert és e "jó szokását" nehezen/ nem fogja kinőni.
Üdv. 1000.50
2011. jan. 21. 21:36
3/11 anonim válasza:
kinövi és rájön Ő is, hogy bután viselkedik
2011. jan. 21. 21:49
4/11 Bocipók válasza:
Ezek szerint te nem lájkolod, de még csak nem is szercsized ezt a stílust.
Nem értem.... :D
2011. jan. 21. 21:52
5/11 anonim válasza:
"Mit tegyek?"
- Ne olvass bele a húgod csetelésébe.
2011. jan. 21. 21:56
6/11 anonim válasza:
Adj a kezébe egy könyvet, ami tetszene neki és megérti. Tehát kezdésnek jók a Twillight-ok is, a lényeg, hogy vezesd rá az olvasásra, vagy az ismeretterjesztő csatornák nézésére. Amikor már érdekli a kultúra, akkor karácsonyra mondjuk kapjon egy valóban szép könyvet, például egy drámát, aminek nem túl nehéz a szövege, nehogy elrettentse.
2011. jan. 21. 22:08
7/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem növi ki, mert rendszeresen használja és a helyesírása is borzalmas lesz. Ez az oldal élő példa erre.
2011. jan. 21. 22:13
8/11 anonim válasza:
Engem is idegesít, h a húgom hülyén ír (ceje, puxka, cijjja és a többi baromság)! Mondtam neki, h ne írjon így, mert nagyon nem menő, de ő CSAK azért is úgy ír! Remélem majd kinövi! Ellene nem sokat tudok tenni!
Max ha pl facebookon egy kép alá, ahol ilyen hasonló nyelvezetű kommentek vannak írva,kiírom h álljatok már le! Mit jelent az h szercsi? stb. De gondolom ezzel csak magamat égetem, úgyh inkább hallgatok (de legszivesebben ezt tenném)! :)
2011. jan. 21. 23:12
9/11 anonim válasza:
Ez a húgodtól függ h mit tegyél. Ha értelmes lány és csak divatból teszi ezt és csak chaten msn meg fb-n akkor nem hiszem h gond lenne, de ha magyar órán a fogalmazásokba is ilyet ír akkor vannak gondok de itt megáll a tudományom mert nem vok se pszihológus se szülő (isten ments h 18 évesen kölköm legyen...xD)
2011. jan. 21. 23:52
10/11 anonim válasza:
csapd meg, aztán csapd meg magadat is és szégyeld el magadat hogy bele nézelödsz a hugocskád chatjéba !! 4!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!