Helyes ez angolul? Verify and View Events Attacks. Egy informatikai (IPS) tananyagban láttam, ahol internetes támadásokról (eseményekről) volt szó. Nem inkább úgy lenne helyes, hogy attack events?
Figyelt kérdés
szept. 4. 19:24
1/3 anonim válasza:
Nem. Úgy jó, ahogy van. De nem teljes mondat, úgyhogy nem nagyon érdemes nyelvhelyességileg elemezni. 🙂
2/3 A kérdező kommentje:
Ez volt egy fejezet címe pontosan. Szerintem nem jó, mert azt sem mondják például, hogy events football, hanem azt mondják, hogy football events. Nem az events van előbb és az attacks sem jó többes számban szerintem.
szept. 4. 23:09
3/3 anonim válasza:
Szerintem meg csak egy vessző hiányzik az events után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!