Nem tudom, hova való ez a kérdés, de biztos nem ide, a Helyesírás-ba... A kérdező megnyilvánulásai is igazolják, amit #4 is írt: "megint egy kamu kérdés, ahol a kérdező a világon semmit nem akar megtudni, csak osztani akarja az észt."
(Talán a Kultúrá-ban a helye? Vagy ti tudjátok...)
És jó eséllyel minden héten szembe fog jönni velünk ez a kérdés a kiemelt kérdések között, mint megannyi értelmetlen, tudománytalan fantazmagória, szisztematikusan rombolva a téma színvonalát.
Könyörgöm, tegyék át valami más témába!
Nem kell könyörgőre fogni!
Értelemben kellene érvelni 12-es alany!
#13: Komolyan kérdezem, és nem bántásból, kíváncsiságból: neked mi az anyanyelved?
Csak azért kérdezem, mert az írásaid alapján úgy tűnik, hogy nem magyar az anyanyelved, és lehet, hogy hatékonyabb lenne, ha a te nyelveden próbálnánk meg beszélgetni, hátha akkor legalább az egyikünk megértené a másikat... Esetleg alkalmazz fordítóprogramot oda-vissza, hátha az hatékonyabban tudja átültetni a gondolataidat a mi nyelvünkre, és viszont.
(Vagy az is megoldás lehet, hogy megkeresed a te országodhoz tartozó "GYK"-t, ott bizonyára a többség a te nyelveden beszél, így jobban megértenétek egymást.)
14-es alany,nem velem van a baj maguk nem értik amit írok!
Én bölcső-ben ringtam!
Nem értem, milyen "baj"-ról beszél... Igen, nem érthető, amit ír, éppen ezért bátorkodtam érdeklődni az anyanyelve felől. Titok?...
Nincs semmi "baj", koncentráljon a kérdésre, esetleg fogadja meg a fenti tanácsaimat. Köszönöm.
Tisztelt kérdező!
Mi nem alanyok vagyunk, hanem válaszolók.
A c-t régen cz-nek írák - csupán erről van szó.
Pl. utcza, czinege, Miskolcz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!